23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyborg Stævnet er tilbage igen

Danske Malermestres Nyborg Stævnet blev afholdt i januar – akkurat som det plejer. Deltagerantallet var tæt på at sætte ny rekord. Og stemningen var høj fra start til slut.

Følelsen var, som når man endelig får mulighed for at tage et par lidt for små sko af efter en lang dag, eller ser sit snit til under middagen at løsne bæltet en lille smule… Lettelse, glæde, fornem­melse af at kunne klare det hele og lidt til. Det var Nyborg Stævnet, det var i januar, og der var ikke skyggen af et blåt mundbind.

Eller som Danske Malermestres formand, Per Vangekjær, sagde det, da han torsdag eftermiddag klippede den røde snor over og bød velkommen til Nyborg Stævnet:

- Jeg ved godt, det kun er lidt over seks måneder siden, vi sidst var samlet her i Nyborg til vores stævne. Det var i solskin, det var i varme, det var højsommer. Og det var godt at være samlet igen, men det føltes på sæt og vis lige så forkert som VM i november og december.

- Og nu er vi tilbage, igen, det er januar, det er, som det skal være, og det er rigtig godt. Derfor kan jeg vel godt med en vis ret byde velkommen til det første, rigtige Nyborg Stævnet post-corona.

Med 52 udstillere og mere end 300 deltagende malermestre var årets stævne tæt på at slå rekorden fra 2020, hvor 511 udstillere og malermestre havde sat hinanden stævne i det fynske.

Læs artiklen ’Tilbage igen’ om Nyborg Stævnet 

Foto Alex Tran

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.078