23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdensnyhed fra Yeti Tool: banebrydende CNC-fræser

PrecisionPro+ verdens første CNC-fræser med automatisk fremføring og hastighed.

Yeti Tool har i går lanceret SmartBench PrecisionPro +, verdens første CNC-fræser med automatisk fremføring og skærehastighed til deres kunder.

De har for nylig afsløret SmartBench Mini, en mindre udgave af deres banebrydende transportable storformats CNC-fræser. Nu har den britiske produktionsvirksomhed bragt den første maskine af sin type på det globale marked.

”Vi er så stolte af teamet, der har gjort det her til en realitet” fortæller Ed Sells, teknisk direktør ved Yeti Tool.

”Vi er ikke et stort firma, men vi har færdighederne indenfor virksomheden til at producere verdens første inden for CNC-sektoren.”

Mange SmartBench-kunder er nye inden for CNC og før i tiden har nogle lært manuelt at indstille fremføring og hastighed på deres fræser gennem 'trial and error'.

PrecisionPro+ er blevet udviklet til at løse denne udfordring.      

Ved at have automatisk fremføring og hastighed indbygget i fræseren, bliver risikoen for menneskelige fejl reduceret ved CNC-projekter. Den skærer mere effektivt og reducerer mængden af materiale, som går til spilde under projekter.

”PrecisionPro+ lytter til spindlen gennem hele skæreprocessen og er selvstyrende så CNC-projekter, som resultat, hurtigt bliver optimeret” fortæller Ed.

”Fræseren ændrer selv sin hastighed mens den skærer, hvilket betyder, at nye og erfarne CNC-brugere kan gennemføre projekter med større sikkerhed og produktivitet i fremtiden.”

Kunder der tidligere har erhvervet en SmartBench V1.3 kan tilføje dette nye program til deres eksisterende maskine. Dette er også tilgængeligt til SmartBench Mini fræsere.

”Yeti Tool svarer til Tesla inden for CNC-sektoren. PrecisionPro+ repræsenterer det næste niveau inden for automatisering af CNC.” konkluderer Ed.

For at finde mere information om SmartBench kan du besøge denne side.       

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

Johanne Sørvin Schousboe
Kommunikation
js@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047