23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: 2-vejs kugleventil godkendt til drikkevand

Nu kan du få Belimos tætlukkende 2-vejs kugleventiler, der er godkendt til drikkevands-installationer. Blandt andet de vigtige DVGW, KIWA og svensk KIWA, som kræves i Danmark.

Belimo lancerer nu en 2-vejs kugleventil, som har en lang række certificeringer og godkendelser til drikkevand: Det gælder DVGW, KIWA, KIWA Sverige, WRAS, ACS, ÜA og ÖVGW. I Danmark er blot én af f.eks. DVGW, KIWA og KIWA Sverige nok for at ventilen kan bruges til drikkevand.

Selvrensende og tætlukkende
Det betyder, at Belimos velkendte, pålidelige kugleventil-teknologi nu også kan bruges til at åbne og lukke effektivt for drikkevand. Belimos kugleventiler er selvrensende. De bliver ikke sat til af kalkbelægninger, som giver utætheder. Når kuglehovedet drejer, drejes kalken af, så ventilerne lukker lige så effektivt og tæt efter flere års drift som den dag, de bliver monteret. En vigtig egenskab i et land som Danmark, hvor vi har meget kalk i drikkevandet.

Fremtidssikrede mod afzinkning
De nye drikkevandsventiler er desuden fremtidssikret for kommende krav om afzinkning. Belimo har nemlig sørget for, at ventilerne bliver fremstillet i afzinkningsbestandige materialer (DZR/CR-standard), så de overholder eventuelt skærpede krav om metalmængder i drikkevandet, der er på tale flere steder i verden.

Stort udvalg af ventilmotorer til kugleventiler
Belimos drikkevandsgodkendte kugleventiler kan styres af flere forskellige ventilmotorer. Belimo har et bredt program af energieffektive elektriske ventilmotorer, så det er nemt at få de egenskaber, installationen har behov for. F.eks. reaktionshastighed, spændingstype, spring-return sikring mod strømsvigt, styrke og pladsforbrug. Belimos ventilmotorer kommunikerer desuden i de mest udbredte bus-protokoller: BACnet, KNX, Modbus, MP Bus m.fl.

Få mere at vide om kugleventiler til drikkevand
Læs mere om Belimos nye drikkevandsgodkendte kugleventiler – størrelser, ventilmotorerne m.m på belimo.dk.  Du kan også kontakte på tlf. 86 52 44 00 eller info@belimo.dk.

 

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047