23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød A-Supply og Bauroc Danmark til Byggeri 23

Når Byggeri 23 løber af stablen i næste uge, fra d. 21. – 24. marts, så er det naturligvis med både Bauroc Danmark og A-Supply til stede.

De to virksomheder har slået sig sammen og er at finde på stand nr: D-6010.

På standen vil du udover forskellige vareprøver og illustrationer kunne møde teamet bag de to virksomheder til en snak, ligesom de har en storslået konkurrence som alle messegæster har mulighed for at deltage i.

I denne konkurrence har du mulighed for at vinde et gavekort på intet mindre end 7.500, - til et ophold på Skagen Harbour Hotel eller til en overdådig middag med familie eller venner på Skagen Fiskerestaurants restauranter i Skagen, Aalborg, Kolding eller København.

Hele teamet glæder sig til at møde byggebranchens fagfolk i øjenhøjde til en god snak om, hvad de to virksomheder sammen kan tilbyde.

Bauroc – Nordeuropas største producent af porebeton

Bauroc kan bryste sig af at være en af de førende porebeton producenter i Europa og den største i Nordeuropa.

De producerer en lang række højkvalitets porebetonprodukter. I deres produktsortiment finder du produkter til de fleste anvendelser indenfor byggeri.

Ved at benytte dig af porebeton i dit byggeri er du udover lettere arbejdsgange, set i forhold til f.eks. den klassiske mursten, også sikret et sundere byggeri i sidste ende.

Når du bygger med Bauroc porebeton er du sikret et godt og sundt indeklima i det færdige byggeri. De kommende brugere af byggeriet vil således takke dig for at tænke på det gode indeklima ved at vælge porebeton som det gennemgående byggemateriale i dit byggeri.

Fordelene stopper dog på ingen måde her. Bauroc porebeton har fået tildelt EPD miljøvaredeklarationen som bevis på deres miljøvenlige produkter.

Bauroc producerer deres produkter med lokale råvarer fra fabrikkernes lokalområde. Det sikrer mindst mulig påvirkning af miljøet samt den skarpest mulige pris til dig og dit byggeprojekt.

A-Supply – Leverandør til byggeri

Hos A-Supply forhandler de en række højkvalitets byggematerialer. Udover at have agenturet på Bauroc porebeton i Danmark forhandler de også en lang række andre produkter såsom:

  • Kalksandsten
  • Stål
  • Belægningssten
  • Isolering
  • Sand, jord & grus
  • Beton- og cement produkter

Dette er blot et udvalg af de mange forskellige produkter som A-Supply kan tilbyde til byggebranchen. Det bedste af det hele er, at sortimentet løbende udvides s¨å A-Supply kan tilbyde stadig flere og bedre varer til byggebranchen.

De leverer i dag til alt fra trælaster og byggemarkeder til store og mindre entrepriser. Det bedste af det hele er at de leverer indenfor få arbejdsdage i hele landet, dog kun til brofaste øer.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

MRH

Send til en kollega

0.031