23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Flamingoskærer maskine til store og tunge flamingoer

Polycut deltager i Byggeri 23 fra d. 21.-24. marts i Messe C. Her kan du opleve Polycuts nyeste model og se alle de lækre funktioner.

Polycut fås nu i 3 modeller!

De sidste to nye modeller er Polycut 500 pro og Polycut 600pro Pulse Edition.

Den effektive flamingoskære maskine ligner sig selv, men har fået flere funktioner og mere udstyr, der gør maskinen endnu hurtigere og mere effektiv.

Den nye Pulse funktion er særdeles effektiv når du skal skære i tungt og stort flamingo, eller hvis flamingopladerne er blevet våde.

Polycut 600 Pro Pulse Edition

Polycut 600 pro Pulseedition har nogle opgraderinger i forhold til de tidligere modeller og her har du eksempelvis en klap på hverside, som er understøttet med et støtteben og giver dig et stabilt bord, også til tunge flamingoer.

Du har en fuld arbejdslængde på 2,5 meter og har mål på begge sider af skæretråden, hvilket gør det let at finde det helt rigtige mål på flamingoen.

Du kan let skifte mellem normal drift og Pulse drift, hvor pulse funktionen primært bruges til tunge, store og våde flamingoer, hvor der er brug for ekstra power.

Alle Polycut maskine kan let slås sammen, så du let kan have den med i bilen og er med fastmonterede greb, nem at flytte rundt på.

Du kan opleve denne effektive flamingoskærer maskine, når du besøger vores stand på Byggeri 23 i Messe C mellem den 21. og 24 marts.

Du finder os på Stand D-5207

Polycut.dk
Dalvej 4, Bjerre
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42380075

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046