23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BYGGERI 2023 Grøn Standard – let fundering, der sparer beton

Sundolitts sætter fokus på arbejdsmiljø og CO2 reduktion på årets messe BYGGERI

Når messen BYGGERI løber af stablen i Frederica den 21-24 marts, sætter Sundolitt fokus på CO2 besparelser i terrændæk, gulv og vægge. Det er Sundolitts Grøn Standard, der byder på flere attraktive fordele, der letter byggeprocessen og forbedrer arbejdsmiljøet. Dertil kommer en ikke uvæsentlig besparelse på beton i fundamentet, der reducerer byggeriets samlede CO2 aftryk. På et parcelhus på 145 m2 kan en besparelse typisk være på ca. 19m3 beton, hvilket giver en ikke uvæsentlig kontant besparelse i byggeriet. 

Grøn Standard bruges til alle former for byggeri- fra almindelige teglstensparcelhuse til træhuse  og op til 2 etager og større boligprojekter med mange boliger.

 Udover Grøn Standard præsenterer Sundolitt også sit White to Grey concept – brugen af grå Climate, der giver 20% materialebesparelse og en 13% mindre CO2 udledning.

 Endelig vil der være mulighed for at høre mere om Sundolitt 2nd Life, en isolering, der er fabrikeret med genanvendt EPS fra eksempelvis termokasser, returneret fra fødevareindustrien.

 Du finder Sundolitt på stand D5405 på Messen BYGGERI den 21-24 marts i Fredericia. Læs også mere på www.sundolitt.com

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062