23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Signe er Boss Lady-ambassadør

Med en kvindelige rollemodeller som Signe Demant fra GK arbejder Boss Ladies for at tiltrække flere piger og kvinder til de tekniske brancher.

Med ventilationslærlingen Signe Demant har GK fået sin første kvindelige ambassadør i projektet Boss Ladies. Formålet er at få flere piger og kvinder til at vælge teknisk orienterede fag og dermed sikre en højere grad af ligestilling i branchen.

For at få flere piger og kvinder til at vælge teknisk orienterede fag og dermed sikre en højere grad af ligestilling i branchen har GK indgået et samarbejde med Boss Ladies, og med lærlingen Signe Demant fået sin første kvindelige ambassadør i projektet Boss Ladies. Signe Demant håber, at hendes ambassadørskab vil bidrage til at sikre, at flere piger og kvinder vælger de tekniske fag til, således hun kan få flere kvindelige kolleger.

Signe Demant, ventilationslærling i GK og Boss Lady-ambassadør.

– Jeg vil rigtig gerne vise flere unge piger, at der er andre uddannelser derude. Man kan sagtens undersøge en masse uddannelser, men man forstår ikke, hvad de går ud på, før man får en personlig fortælling om faget og uddannelsen. Den forskel vil jeg gerne gøre. Jeg tænkte selv, at branchen var en mandeverden. Derfor vil jeg gerne vise, at der også findes kvinder, og at det ikke farligt. Det er heller ikke ligesom i gamle dage. Branchen har heldigvis udviklet sig rigtig meget, og det er så positivt, at der er plads til alle. Det er der i hvert fald på min læreplads, siger Signe Demant, der sammen med Boss Ladies løbende turnerer landet rundt for at fortælle skoleelever om faget og branchen.

Baggrunden for samarbejdet bunder først og fremmest i at sætte fokus på ligestilling, men også fordi der i fremtiden kommer til at mangle op mod 100.000 faglærte.

GK Danmark A/S
Ørbækvej 268C
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14306048

Kontaktperson

AL
Allan Løvgreen
Markedschef
+45 21331670 allan.lovgreen@gk.dk

Send til en kollega

0.047