23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BYGGERI 2023: Sundolitt viser tre veje til CO2 reduktion

Betonbesparelse, højeffektiv isolering og genanvendt EPS

Kravet om LCA og grænseværdier for CO2 udledning i byggeriet har sat turbo på CO2 reduktioner hos landets materialeproducenter. Hos Sundolitt, viser man på årets messe BYGGERI den 21-24 marts i Fredericia hele tre veje til CO2 reduktion på isolering.

Grøn Standard – let fundering, der sparer beton
Grøn Standard anvendes bl.a. til terrændæk, gulv og væg og byder på flere attraktive fordele.

Nem håndtering på byggepladsen af de lette materialer forbedrer arbejdsmiljøet og optimerer byggeprocessen. Dertil kommer en ikke uvæsentlig besparelse på beton i fundamentet.

White to Grey – 20% Materialebesparelse og 13% mindre CO2
Ved brug af grå Sundolitt Climate får man en højeffektiv isolering, der sænker materialeforbruget med ca. 20% og reducerer isoleringens CO2 aftryk med ca. 13%. Materialebesparelsen skyldes en langt bedre isoleringsevne, der gør at den ønskede U-værdi kan opnås med mindre isoleringstykkelse. Det giver mere plads i byggeriet, på byggepladsen og kræver mindre transport.

Sværmer man til cirkularitet og genanvendelse kan man på messen også se nærmere på Sundolitt 2nd Life, en isolering, der er fabrikeret med genanvendt EPS fra eksempelvis termokasser, returneret fra fødevareindustrien. For hvert kilo EPS der genanvendes, reducerer Sundolitt miljøpåvirkningen med 5,0 kg CO2. Dertil kommer en klækkelig vandbesparelse på 30 liter vand pr. kilo genanvendt EPS. 

For yderligere information kontakt Sundolitts kundeservice på tlf. 7011 1020

 Du finder Sundolitt på stand D5405 på Messen BYGGERI den 21-24 marts i Fredericia. Læs også mere på www.sundolitt.com

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047