23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få dine kompaktaggregater til kampagnepris

Kampagne på udvalgte Topvex modeller samt fortsatte skarpe kampagnepriser på vores ny-introducerede Sense til loftinstallation. Systemairs ventilationsløsninger er designet til at skabe det perfekte indeklima i boliger, skoler og kontorer

Et godt indeklima er afgørende

Vores kompakte decentrale ventilationsaggregat Sense, er designet med henblik på at opnå et sundt læringsmiljø i klasseværelserne. Det første og mest afgørende skridt i et klasseværelse er at måle luftkvaliteten. Afhængigt af antallet af personerne i klasseværelset samt deres aktivitetsniveau og de målte emissionsværdier, anses det målte CO2-niveau for en pålidelig indikator for rummets luftkvalitet.

> Læs mere om det kompakte Systemair Sense til loftinstallation her

CO2-koncentrationen i et klasseværelse bør ikke overskride 1000 ppm

Sense arbejder med minimale driftsomkostninger, samtidig med at det forsyner eleverne i klasselokalerne med nok frisk luft. Sensorer justerer ventilationsanlæggets drift afhængigt af de faktiske niveauer. Designet gør det muligt at holde ppm-værdierne på optimale niveauer og give et sundt læringsmiljø i klasseværelset hele dagen.

Opnå et lille klimaaftryk og en høj ydeevne med vores ventilationsaggregatserie Topvex. Ligesom Sense er Topvex en serie af rammeløse kompaktaggregater der ikke går på kompromis med ydeevnen. Sense skal installeres direkte i loftet, hvorimod Topvex er designet til fleksibel installering med optagelse af minimalt gulvplads. 

Den nye generation af Topvex aggregater fås med enten modstrømsvarmevekslere eller roterende varmeveksler og tilbyder således en bred vifte af anvendelsesområder.

> Læs mere om Topvex New Generation her

Få dine kompaktaggregater til kampagnepris

Lige nu kører vi kampagne på udvalgte Topvex modeller med luftmængder fra 350–8100 m3/h, med både modstrømsvekslere og roterende vekslere, med priser fra kr. 54.900,-.

Vores ny-introducerede, decentrale, kompakte ventilationsaggregat til loftinstallation, Sense, med op til 90 % varmegenvinding tilbydes med alt inklusiv* fra kr. 49.000,-.*prisen er inkl. betjeningspanal, tilluffilter, fraluftfilter og evt. el-varmeflade.

Læs mere og se alle kompaktaggregater på kampagne her

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014

Kontaktperson

ER
Elisabeth Rahbek
Marketing Manager
+45 51 96 22 66 elisabeth.rahbek@systemair.dk

Send til en kollega

0.031