23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelelse - Maycon

Premieredag på Mullerup Havn Mullerup Strandhuse inviterer alle interesserede til at komme til et eksklusivt åbent-hus-arrangement, søndag den 26. februar kl. 11.00 – 15.00, Mullerup Strandvej 99, 4200 Slagelse.

Nu hvor alle Mullerup Strandhuse står færdige, kan alle interesserede benytte søndagen til at få et samlet indtryk af, hvad det nye ferieområde ved Mullerup Havn har at byde på.

Anders Mayland, direktør hos Maycon, som står bag projektet, fortæller, at der på premieredagen den 26. februar bliver rig lejlighed til at mærke feriehusstemningen og hente inspiration i både indretning og den stilrene møblering i de indflytningsklare ferielejligheder.  

STAD, som har godt gang i salget af de attraktive feriehuse med en skønne beliggenhed, vil benytte dagen til at give vigtige informationer til dem, der er interesseret i at vide mere, før evt. køb. Novasol, der er eksperter i udlejning, er parat til at fortælle om fordelene ved udlejning af feriehusene.

Her kan evt. lejeindtægter få stor betydning for, om man vil investere i et eller flere feriehuse på Mullerup Havn. Også hele havneområdet byder på oplevelser og nyheder, der understreger det afslappede maritime miljø med lystbådehavnen og Badehotel Skipperkroen i centrum. Anders Mayland oplyser desuden, at man er i fuld gang med at opføre det nye sejlerhus og den ubemandede købmandsbutik, så begge dele kan være klar til maj, inden højsæsonen for alvor sætter ind.

Orangeri med udsigt til det hele

Man har valgt, at præsentationerne fra STAD, Novasol m.fl. skal foregå i det store, flot indrettede orangeri midt på området mellem feriehusene. Dermed får deltagerne både vigtige informationer og et flot view over feriehusområdet og hele det maritime miljø med havet og stranden som en omskiftelig kulisse til Mullerup Strandhuse.

Tilbud på menuen

Badehotel Skipperkroen har hver søndag åbent for frokostgæster. Men denne søndag vil der være ekstra tilbud på menukortet, fortæller Søren Tullesen, så måske vil det være en god idé at reservere bord på www.skipperkroen.dk

Jo flere gæster, jo bedre

Hver søndag er der åbent hus i Mullerup Strandhuse fra kl. 13.00 – 14.30. Men søndag den 26. februar er der, som omtalt, eksklusivt åbent hus fra kl. 11.00 – 15.00. Og Anders Mayland glæder sig til at se rigtig mange besøgende, der ligesom andre, der har oplevet denne naturperle, vil blive en glad oplevelse rigere.

 Bonusinfo

·       Mullerup Strandhuses består af 62 ferielejligheder fordelt på:

·       2‍8 lejligheder på 71 - 72 kvm., 2 plan med terrasse og altaner

·       ‍17 lejligheder på 72 - 73 kvm., 1. sal med repos og altan

·       17 lejligheder på 53 - 54 kvm. i stueplan med terrasse.

Alle lejlighederne:

·       er fuldt møbleret og med alt i køkkengrej og bestik

·       har 3 kvm. depotrum og fibernet

Se mere på www.mullerupstrandhuse.dk

Maycon A/S
Gedebjergvej 5
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34075980

Send til en kollega

0.047