23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kaffegrums, vinyler og LCA-beregninger

I marts-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark kan du blandt andet læse om BIM for landskabsarkitekter, BIM-baserede LCA-beregninger, interiørvisualiseringer – og ikke mindst finde ud af sammenhængen mellem kaffegrums, vinylplader og LCA.

”Det er megafedt at få lov til at lave noget så omfattende, men det har i perioder også været lidt skræmmende. Men det er også dejligt at få tildelt så meget ansvar,” fortæller Sidsel Maria Vincents Jansen i hovedhistorien i marts-nyhedsbrevet fra GRAPHISOFT Center Danmark.  

Sidsel læser bygningsdesign på DTU og har det seneste 1,5 års tid også været studenter­medarbejder hos GRPAHISOFT Center Danmark, hvor hun været en af nøglepersonerne i udviklingen af DesignLCA. Vi har talt med Sidsel om, hvordan en stor grad af frihed fører til en stejl læringskurve, hvordan arbejdet med bæredygtighed smitter af på de private vaner og hendes samarbejde med Lendager i forbindelse med udviklingen af vores BIM-baserede LCA-beregner.

Du kan læse interviewet med Sidsel her →

Et udvalg af de andre nyheder vi har valgt at bringe er:

Webinar: Introduktion til BIM for landskabsarkitekter  
9. marts mellem 14 - 15 afholder vi webinaret “Introduktion til BIM for landskabsarkitekter”. I løbet af en times tid får du indsigt i, hvordan du som landskabsarkitekt kan anvende BIM i dit daglige arbejde. Udover præsentation af Thomas Graabæk fra GRAPHISOFT Center Danmark viser Hannah Nielsen, Byplan- og landskabsarkitekt hos BY+LAND, hvordan de arbejder med BIM på deres projekter, mens Søren Ross, indehaver LAND Software, fortæller om LAND4 for use with Archicad. Det er gratis at deltage i webinaret. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her →

3D-scanninger på telefonen  
Teknologien udvikler sig hurtigt. Det gælder i særdeleshed for 3D-scanninger, hvor nogle af de mest benyttede smartphones nu har indbyggede laser-scannere. Derudover er der mange nye apps, der gør det både nemt og billigt at scanne en bygning og efterfølgende sende pointcloud’en til en computer – og så kan 3D-scanningen fra din smartphone nemt overføres til BIM.  Vi har skrevet et blogindlæg og produceret en time lapse video, der lærer dig at anvende din smartphone til 3D-scanninger →

Kursus i LCA-beregninger med DesignLCA i Archicad
Tirsdag d. 25. april har du mulighed for at komme på kursus i LCA. På kurset lærer du at lave LCA-beregninger i DesignLCA, og i løbet af dagen bliver du blandt andet klogere på LCA og kravene i bygningsreglementet, DesignLCA, indlejret CO2 fra bygningsmaterialerne, CO2 fra bygningens drift, energiberegninger i EcoDesignerStar og oprettelse af nye materialer med produktspecifikke EPDer.  

Info og tilmelding finder du her →

Tips & Tricks webinar: Introduktion til interiør-visualisering i Archicad
BIM er en oplagt arbejdsmetode for blandt andet indretningsarkitekter, rumdesignere og space plannners til design af retail og space planning, og visualisering af interiør er en enkel måde at få ekstra værdi af 3D-modellen. Torsdag d. 23. marts mellem 14 og 15 afholder vi gratis Tips & Tricks webinar, hvor du bliver introduceret til at arbejde med visualisering af interiør i Archicad.

Info og tilmelding finder du her →

Digitaliseringsstøtte via SMV:Digital
Vidste du, at du kan få økonomisk støtte til at digitalisere din virksomhed gennem SMV:Digital? Hos GRAPHISOFT Center Danmark er vi godkendt som rådgiver i SMV:Digitals rådgiverdatabase. Det betyder, at I blandt andet kan få støtte til at anvende os til at afklare behovet for at implementere BIM i jeres virksomhed, få udarbejdet en BIM-strategi, efteruddanne jeres medarbejdere og/eller investere i Archicad.

Læs mere om dine muligheder her →


GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.046