23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABC Pavilloner står bag Sydkystens Privatskoles multihal

Sydkystens Privatskole nord for Køge har netop slået dørene op til deres nye multihal. Det er ABC Pavilloner, der står bag multihallen, og som også tidligere har bygget en SFO og et indskolingshus for privatskolen.

En 516 kvadratmeter stor multihal er netop blevet opført på Sydkystens Privatskole, som ligger ved Jersie Strand nord for Køge. Den nyetablerede multihal kan huse op til 400 mennesker og vil fungere som en fleksibel ramme for forskellige aktiviteter på privatskolen, som blandt andet idrætstimer, eksaminer, dimissioner og meget mere:

- Vi har virkelig glædet os til at tage den nye hal i brug. Den har været længe ventet af både elever og lærere, og det er så dejligt, at vi endelig har vores helt egen idrætshal, siger Sanne Jul Rasmussen, der er formand for bestyrelsen på Sydkystens Privatskole.

Det er den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner, der har stået for opførelsen af den nye multihal. Tidligere har virksomheden også bygget både en SFO og et indskolingshus for skolen. Konstruktion af bygninger til skoler og daginstitutioner er netop en af ABC Pavilloners kerneområder, og derfor var opførelsen af multihallen også et kærkomment projekt for virksomheden:

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Sydkystens Privatskole igennem en årrække, og det er derfor en stor fornøjelse af få lov til at varetage yderligere udvidelse af skolen i form af multihallen. Selvom den nye multihal er en selvstændig bygning på skolens område, har vi prioriteret, at den skal indgå som en naturlig del af helheden ved blandt andet at beklæde den med facader, der matcher de eksisterende bygninger, forklarer Patrick Sørensen, der er bygningskonstruktør ved ABC Pavilloner.

Selve multihallen er på 380 kvadratmeter, og dertil kommer en tilbygning bestående af to moduler, der skal fungere som omklædningsrum, boldrum og depotrum. Grundet dens enestående loftshøjde på syv meter, er multihallen blevet konstrueret som et elementbyggeri, hvor væggene og tagene er blevet bygget på modulproducentens fabrik i Engesvang i Midtjylland, og herefter transporteret til privatskolen på Sjælland.

Foruden skolens egen brug af multihallen, har Sydkystens Privatskole også planer om at leje hallen ud, når den ikke bliver anvendt i forbindelse med undervisning eller SFO. Dermed får lokale idrætsaktiviteter såsom badmintonklubber eller dansehold mulighed for kunne leje multihallen.

- På den måde er det vores håb og ønske, at multihallen bliver et værdifuldt aktiv ikke bare for vores privatskole, men for hele lokalområdet, som forhåbentlig også vil gøre brug af den nye, flotte multihal, siger Sanne Jul Rasmussen.
 

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.078