23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart dørtelefon app samler alt ét sted for beboeren

Scantron MultiApp® er mere end blot en dørtelefon app og tilbyder smarte funktioner til gavn for både beboere og boligadministrator. Her kan boligadministrator sende beskeder og dele dokumenter til beboernes app, så det altid er lige ved hånden.

Scantron MultiApp® er en moderne dørtelefon app, hvor det er muligt for beboere at besvare dørkald via deres smartphone, uanset hvor de befinder sig. Udover at være en moderne dørtelefoniløsning, er MultiApp® også designet til at øge informationsniveauet mellem boligadministrator og beboere. Ved at integrere flere af Scantrons smarte softwaremoduler i MultiApp® skabes en digital beboerplatform med direkte adgang til beskeder, dokumenter, weblinks m.m. Her kan information, vigtige dokumenter og al kommunikation digitaliseres og distribueres med kun få klik for boligadministrator. Se mere i videoen til højre eller klik her.

Et effektivt beskedsystem via app
Med et integreret beskedsystem kan administrator nemt sende digitale beskeder til app’en. Derved undgås traditionelle udsendelser af printede breve eller udsendelser af e-mails og SMS-beskeder. Beboerne modtager altid en notifikation i MultiApp® når en ny besked modtages. Derved underrettes beboeren hurtigt, hvilket er en fordel ved f.eks. tidskritiske notifikationer såsom rørbrud, strømsvigt eller akutte skader / reparationer. Det er ligeledes nemt at sende en fælles besked til alle beboere i ejendommen med et enkelt klik i den internetbaserede administratorportal.

Slut med ringbind
Benyt den digitale beboermappe i Scantron MultiApp® og upload dokumenter direkte til beboerne. Derved undgår boligadministrator at holde styr på de mange fysiske dokumenter og beboerne har dem altid lige ved hånden. Det er både nemt og hurtigt at dele dokumenter via den internetbaserede administratorportal og alle uploadede dokumenter kan løbende opdateres ved behov. Det giver et højt og rettidigt informationsniveau med lave omkostninger.

Dørtelefoni-modulet er altid inkl. i Scantron MultiApp®, enten som en audio- eller video-løsning. MultiApp® tilbyder følgende softwaremoduler:

·         Beskeder; f.eks. til varsling om service/håndværkerbesøg

·         Beboermappe; f.eks. dokumenter som husordensregler og vejledninger

·         Døråbning; f.eks. af døre forbundet til Scantrons online ADK-system

·         Weblink; f.eks. til boligforenings hjemmeside

·         Weblink m. login; f.eks. til booking af vaskeri med personligt login

·         Booking; f.eks. af fælleslokaler eller forsamlingshus

·         Energivisualisering; f.eks. af lejlighedens energidata

Er du nysgerrig på de mange muligheder med Scantron MultiApp®? Så kontakt os gerne på tlf. 66139966 eller via e-mail på info@scantron.dk. Læs også vores 5 tips til en digital boligforening.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374

Send til en kollega

0.047