23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flydespartel fra VELOSIT anvendes i Danfoss' grønne projekt

Danfoss er i gang med at bygge en innovativ ejendom i Nordborg, der vil indeholde kontor, kantine og en bæredygtig COOP 365 butik på stueplan. Der er blevet anvendt flydespartel fra VELOSIT i arbejdet.

Schmidt Coating v/Thomas Schmidt har haft fornøjelsen af at anvende VELOSIT SL501 flydespartel ved deres seneste projekt for Danfoss i Nordborg.

Danfoss er i gang med at bygge en ny bygning overfor deres hovedkontor, som vil indeholde kontor, kantine og en COOP 365 butik på stueplan.

Det 1500m2 store supermarked vil fungere som udviklingscenter for Danfoss, hvor de vil vise andre supermarkeder verden over, hvordan man kan bygge klimavenlige og bæredygtige varehuse med deres egne produkter.

Projektet er det første af sin art, og alle Danfoss' teknologier vil være synlige for besøgende i supermarkedet.


Schmidt Coating har valgt VELOSIT SL501 C30 til projektet, da den er selv-tørrende og klar til fugtfølsomme belægninger inden for 16 timer.

Thomas Schmidt udtaler, "Vi har gode erfaringer med den glatte overflade VELOSIT SL501 skaber, og fandt den som det korrekte valg under vinyl. Herudover hjælper det naturligvis også, at produkt er med CSA cement som er mindre belastende for klimaet - hvilket passer godt ind i de overordnede tanker for dette projekt".

Hos VELOSIT Danmark er vi stolte af at levere til innovative projekter som dette og ser enormt frem til at besøge fremtidens supermarked.

Læse mere om casen her: https://velositdanmark.dk/referencer/

Hos Velosit Danmark bestræber vi os på en altid hurtig og præcis teknisk rådgivning via tæt sammenspil med vores kunder.

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576

Send til en kollega

0.047