23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar: Introduktion til BIM for landskabsarkitekter

Torsdag d. 9. marts afholder GRAPHISOFT Center Danmark webinar, der gør dig klogere på, hvordan landskabsarkitekter får udbytte af BIM.

Mange landskabsarkitektvirksomheder er i fuld gang med at implementere BIM.

Når landskabsarkitekter tager BIM til sig, bliver de på lige fod med de andre rådgivere, entreprenører og bygherrer en integreret del af processen. Samtidig frigiver effektiviseringen ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige landskabsarkitektoniske løsninger.

For landskabsarkitekter er Archicad ofte det foretrukne BIM-program – hvilket ikke mindst skyldes, at integrationen af Archicad og LAND4 understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

LÆS OGSÅ Gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede

Gratis webinar: Archicad og LAND4 for landskabsarkitekter
Torsdag d. 9. marts mellem 14 og 15 afholder Graphisoft Center Danmark webinaret Introduktion til BIM for landskabsarkitekter.

Her får du som landskabsarkitekter indsigt i, hvordan du kan anvende BIM i dit daglige arbejde og hvilke fordele der er for landskabsarkitekter i at anvende Archicad. Derudover viser Hannah Nielsen, Byplan- og landskabsarkitekt hos BY+LAND, hvordan de arbejder med BIM på deres projekter, mens Søren Ross, indehaver LAND Software, fortæller om LAND4 for use with Archicad.   

Introduktion til BIM for landskabsarkitekter finder sted torsdag d. 9. marts mellem klokken 14 og 15. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via dette link → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062