23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang fortæller Martin Skaarup, Skaarup Malerfirma A/S i Vodskov.

Hvad er det for en type virksomhed, du driver? 
Jeg stiftede firmaet for 11 år siden, efter at jeg havde været malersvend i 13 år. Det var simpelthen på tide, at der skete noget nyt. I dag er vi tre firmaer, hvoraf jeg ejer de to og et, som jeg ejer delvist sammen med min entrepriseansvarlige. Vi er i gennemsnit 100 ansatte, det svinger mellem 80 og 120 ansatte. Og så er der hele tiden omkring 16-18 lærlinge. Og hovedparten af de ansatte malersvende er faktisk også svende, som vi selv har udlært. Vi har en entreprisesektion og en serviceafdeling og dækker hele Nordjylland. I dag skal det næsten også nævnes, at vi har besluttet kun at køre i elbiler. Vi kan ikke helt undgå dieselbiler, når vi for eksempel kører med lifte eller trailere, men ellers satser vi 100 procent på elektricitet. Vi har også opsat en 300 kw lynlader i firmaet, så vi altid hurtigt kan få opladet en bil. Her kan vores naboer også betale sig til en hurtig opladning, det giver faktisk meget goodwill. 

Hvem er dine primære kunder? 
Når vi er så stort et firma, har vi både mange privatkunder og mange erhvervskunder. Men vi har som sådan ikke nogen faste samarbejdspartnere. Vores holdning er sådan, at vi skal byde ind på alle licitationer i Nordjylland. Derfor vil vores pris som udgangspunkt også være den samme. Så kan der ske ændringer, når kontrakten bliver forhandlet. Vi har entreprenører, der gerne vi arbejde fast sammen med os, men prissætningen er den samme. 

 Hvorfor har I meldt du ind i Danske Malermestre? 
Jeg valgte at melde mig ind i Danske Malermestre igen, fordi jeg går meget op i uddannelsen. Og gennem Danske Malermestre kan jeg få indflydelse gennem Malerfagets Faglige Fællesudvalg. Den mulighed havde jeg ikke tidligere. 

Hvad er dine forventninger til medlemskabet? 
I bund og grund forventer jeg opbakning til det, jeg laver. Jeg vil selv bestemme, hvordan jeg driver min virksomhed, men vil gerne kunne få hjælp til både faglige, juridiske og tekniske spørgsmål. Og så mener jeg, man har pligt til at være organiseret, hvis muligheden er der. Vi er stærkere sammen. 

Læs serien ’Velkommen’ 

Foto Michael Bo Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047