23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jeg har lært at sige fra

Malermester Jette Andersen fra Malerfirma J. A. Design i Korsør er særlig sensitiv og kan derfor mærke, hvis hun ikke kan samarbejde med folk eller kunder. Hun er bevidst om, at humør og stemninger smitter både positivt og negativt.

Jeg vil hellere arbejde sammen med mindre dygtige håndværkere og kunder med godt humør end dygtige mennesker med en dårlig attitude.

Malermester Jette Andersen fra Malerfirma J. A. Design i Korsør siger et rungende ja til, at hun har lært at sige fra overfor mennesker, kunder og samarbejdspartnere, der forurener omgivelserne med dårlige stemninger og energi.

- Jeg har fortalt til kunder og samarbejdspartnere, at jeg ikke kan arbejde med dem, fordi vores kemi ikke stemmer overens. En gang kom jeg ud til en ældre dame, hvor sønnen var til stede, da jeg skulle se på opgaven. Han var så sur og aggressiv, at jeg efterfølgende måtte ringe til kunden og sige, at jeg ikke kunne tage opgaven på grund af hendes søns dårlige adfærd. Hun ringede mig op nogle dage senere og spurgte om jeg ville komme, hvis sønnen ikke var der, fortæller hun.

Læs artiklen ’Jeg har lært at sige fra’ 

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.038