23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for landskabsarkitekter – gratis kursus for studerende

18. – 19. april har landskabsarkitekturstuderende og nyuddannede landskabsarkitekter, der er medlemmer af Danske Landskabsarkitekter mulighed for at komme på gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter.

Mange landskabstegnestuer er i fuld gang med at implementere BIM, hvor Archicad ofte er det foretrukne BIM-program. Det skyldes ikke mindst, at integrationen af Archicad og LAND4 er en oplagt kombination, der understøtter landskabsarkitekternes særlige metoder og behov.

Gratis kursus i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede
I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software afholder GRAPHISOFT Center Danmark  d. 18. – 19. april 2023 et 2-dages kursus i BIM for landskabsarkitekter. Kurset er gratis for studerende og nyuddannede medlemmer af Danske Landskabsarkitekter.*  

På kurset i BIM for landskabsarkitekter kommer du igennem de grundlæggende funktioner i Archicad  – vinklet til landskabsarkitekternes behov. Derudover lærer du også at anvende LAND4 for Archicad, der blandt andet gør det muligt at arbejde med kotering og andre landskabsfaglige discipliner.

LÆS OGSÅ: JUUL FROST Arkitekter og de første 16 år med Enghave Brygge

Tid og sted
BIM for landskabsarkitekter for studerende løber af stablen tirsdag d. 18. og onsdag d. 19. april 2023 klokken 9-16 i Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg i lokale ? Danske Landskabsarkitekter står for frokost og drikkevarer.  Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding og bemærk, at der er begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle-princippet.

Yderligere  information og link til tilmelding finder du her →

* For at kunne deltage i BIM for landskabsarkitekter for studerende og nyuddannede, skal du være medlem af Danske Landskabsarkitekter. Derudover skal du enten studere landskabsarkitektur eller have taget afgang som landskabsarkitekt sommer 2022 eller vinter 2022/2023 og endnu ikke have fået job som landskabsarkitekt.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.048