23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drift af grønne områder

Gå ikke glip af konferencen Build for biodiversity den 14. & 15. marts, hvor du kan vælge mellem fire forskellige fagspor, så du kommer i dybden med udvalgte emner, der passer til dit arbejds- og interesseområde.

Build for Biodiversity's anden dag kan du vælge, om du vil blive klogere på drift af grønne områder eller biodiversitet der kan mærkes. På spor 3, drift af grønne områder, kan du blive klogere på, hvordan du bedst muligt drifter grønne områder og samtidig hjælpe til fremdriften af den urbane biodiversitet.

Hvad enten man ejer en lille have, flere store haver eller enorme naturarealer, så kan driften af disse give de fleste sved på panden. For hvordan drifter man, så man kan opretholde eller ligefrem løfte den biologiske mangfoldighed inden for de eksisterende rammer? Og er det nok bare at lade græsset gro?

konferencen får du på spor 3 besvaret flere af spørgsmålene, så du kan komme i mål med dine  biodiversitetsambitioner igennem planlægning og drift af grønne områder.

Du kan blandt andet glæde dig til 3 spændende indlæg på spor 3 om drift af grønne områder:

- Hvordan får vi skabt en sammenhæng mellem de æstetiske, biodiversitetsmæssige og politiske ambitioner for udviklingen af vores byer samtidig med at de rette fagfolk klædes på til at drifte arealerne, så der holdes en fornuftig økonomi? Hør Mette Bue Lorentzen fra Byblomsts input til, hvordan vi får skabt samarbejde på tværs af faggrupper, så vi i højere grad får skabt holistiske og bæredygtige arealer.

- Mød Danmarks VILDESTE kommune! I 2022 dystede alle landets 98 kommuner om retten til at kalde sig selv for Danmarks VILDESTE kommune som et led i Miljøministeriets kampagne ”Sammen om et VILDERE Danmark”, som skulle motivere og inspirere danskerne i kampen for mere vild natur. Vinderen blev Vordingborg Kommune, som på konferencen kommer og fortæller om det store naturprojekt på Knudshoved Odde.

- Kan man planlægge og drifte sig til mere biodiversitet? Igennem præsentationer af diverse cases vil Peter Juul fra OPLAND Landskabsarkitekter give sit bud på, hvordan du kan komme i mål med dine biodiversitetsambitioner igennem planlægning og drift.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047