23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi løfter sløret for programmet til Bæredygtig Byggeproces

Hvordan kan du bidrage til en fremtid, hvor vi bygger ansvarligt i forhold til både kvalitet, økonomi og social bæredygtighed? I dag lancerer vi det fulde program til konferencen Bæredygtig Byggeproces.

Ved årsskiftet trådte nye regler i kraft, der skal sikre at den danske byggebranche måler og dokumenterer deres projekters CO2 aftryk via en LCA. Hermed gik startskuddet på, hvad vi må forvente bliver en lang periode med gradvist mere og mere skærpede klima, miljø- og udledningskrav. Kravene vil presse branchen til at tænke den bæredygtige agenda ind i alle beslutninger der tages, og det er nødvendigt, at vi helt gentænker og genopfinder processer og arbejdsgange fra bunden.

På konferencen Bæredygtig Byggeproces den 7.& 8. juni kan du blive klogere på, hvor branchen står i dag, og hvordan vi sammen kan flytte os i morgen. I dag løfter vi sløret for årets program! Og der er meget at glæde sig til. Du kan blandt andet høre indlæg fra nogle af landets mest anerkendte eksperter,  som sætter ord på branchens udfordringer og giver deres bud på mulige løsninger.

Konferencen er to intense dage fyldt med den nyeste viden og aktuelle praktiske eksempler. Du får konkrete værktøjer og ny inspiration, så du kan få endnu større succes med dine bæredygtighedsplaner i dit næste projekt.

Hør indlæg fra blandt andre:

• Betina Kristiansson, advokat & partner, Molt Wengel Advokatpartnerselskab
• Lars Storr-Hansen, adm. Direktør, Danske Arkitektvirksomheder
• Kim Thinggaard, adm. Direktør, Malmos
• Anna-Mette Monnelly, sustainability director, NREP
• Nina Koch-Ørvad, projektchef, Værdibyg
• Karina Mary Andersen, projektdirektør, NCC
• Per Bro, byggechef, Boligselskabet Sjælland
• Mette Mogensen, by- og boligudviklingschef, Domea.dk

... og MANGE flere!

Se alle talere, indlæg og temaer i programmet!

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047