23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der er snart Vejsektordag

I dag er der præcis to måneder til, porten til Vejsektordag 2023 slås op den 20. april.

Der er god interesse for at udstille på Vejsektordagen, så hvis du overvejer at booke en stand, så vil VEJ-EU rigtig gerne høre fra dig snart.

Du kan læse mere om specialmessen for aktører i den danske vejsektor her.  Fx at formålet med messen er, gennem fysiske fremvisning at introducere det nyeste udstyr og teknologi inden for vejbygning og trafiksikkerhed.

Der er også - i bedste folkemødestil - scener hvorfra der kan holdes faglige indlæg. Hvis du gerne vil have taletid, er du også meget velkommen til at kontakte VEJ-EU. Der er stadig ledige tidspunkter til indlæg.

Udstilling

Vil du udstille på Vejsektordag 2023, kan du vælge mellem en stor stand på 6 x 6 m og en lille stand på 3 x 3 m. Der er 8 store stande og 10 små, og vi kan udvide antallet af stande efter behov. Har du behov for en større stand, kan standene lægges sammen til den størrelse, du har brug for. 

For de store stande kan du vælge, om du ønsker standen udendørs eller i et telt. De små stande er alle i et telt, og formatet er det samme som på Vejforum, så du kan bruge din standopbygning herfra. I teltet med de små stande vil der være integreret to scener, hvor udstillere og inviterede indlægsholdere i løbet af dagen kan introducere nyeste udstyr og teknologi indenfor vejbygning og trafiksikkerhed.

Du kan blive sponsor for en af de to scener, og får dermed firmanavn på scenen.

Salg af billetter

Deltagerne kan deltage gratis på Vejsektordag 2023, men de skal bestille en billet i vores billetsalg hos en af udstillerne. Udstilleren betaler pr. solgt billet. Når deltageren viser sin billet hos den valgte udstiller kvitteres med en pose med en lille overraskelse (efter udstillerens valg), en frokostbillet og eget markedsføringsmateriale. Du bestemmer selv, hvor mange poser, du ønsker, men de skal bestilles senest to uger før Vejsektordag. Du kan vurdere antallet af poser ud fra antallet af solgte billetter.  

Udstillingspriser 2023 (DKK ekskl. moms)

Prisen for en stand er alene leje af standarealet og inkluderer ikke opbygning af standen. De små stande er i telt, og for de store stande kan telt tilkøbes. For begge stande betales separat for strøm.

Stor stand (6,0 x 6,0 m) udendørs, blå
kr. 18.000
Telt til stor stand
kr. 6.000
Strøm til stor stand
kr. 3.000
Lille  stand (3,0 x 3,0 m) i telt, grøn
kr. 12.000
Strøm til lille stand
kr. 1.500
Billet til deltager, pr. solgt billet
kr. 25
Pose med eget materiale og frokostbillet
kr. 225
Sponsor for en scene
kr. 17.500
 

Kontakt VEJ-EU på info@vej-eu.dk, hvis du ønsker at udstille på Vejsektordag. Du kan også ringe på tlf. 7217 0217 og få en snak om mulighederne. 

Vejsektordagen holdes i samarbejde med #TeknologiskInstitut og #Sikreveje.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

EK
Eva Kartholm
Sekretariatschef
+45 31640052 eva@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.047