23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bevidst om at være en god leder

Malermester Elisabeth Frank Jørgensen driver Gentoftemaleren med sin mand Jacob Jørgensen og er bevidst om at være en god leder, der rummer alle typer ansatte – og ved, at både god og dårlig stemning smitter.

Vi vil gerne være gode malermestre som rummer alle typer ansatte. Være de gode ledere, der kan mærke kemien og energierne mellem de ansatte – og derfor går vi meget op i, hvilke opgaver, der passer til de ansatte for at højne trivslen og produktiviteten. 
 
Det siger den ene af malermestrene i Gentoftemaleren, Elisabeth Frank Jørgensen, der sammen med ægtemanden Jacob Jørgensen driver virksomheden med fem ansatte. Tre malersvende og to lærlinge, der især har private og restaureringsopgaver i kundekredsen. 
 
- Vi har haft ansatte der krævede noget mere af vores energi. Når de ikke er her længere, kan man tydeligt mærke, at de øvrige medarbejdere er mere positive. Jeg synes jeg er blevet bedre til at mærke medarbejderne og føle efter, hvad jeg skal gøre for at forbedre stemningen, siger hun. 
 
Det er som malermester svært at have med ansatte at gøre, som ikke brænder for faget eller ikke er til stede i hverdagen. 
 
- Det er især svært og frustrerende, når det er medarbejdere, som har gode malerfaglige kvalifikationer. Det er svært, når vi kommer med de rigtige opgaver og kan mærke, at de ansatte stadig ikke er til stede, siger Elisabeth Frank Jørgensen.
 
Læs artiklen ’Bevidst om at være en god leder’ 
 
Foto Søren Hytting

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047