23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kemp & Lauritzen har leveret den tekniske entreprise

Helsingør Sundhedshus er netop taget i brug, og projektet har overholdt både tidsplan og budget.

Helsingør Sundhedshus er opført i et tæt samarbejde med blandt andre totalentreprenøren Elindco og bygherre Helsingør Kommune, og projektet er færdigt inden for både tidsplan og budget: 

"Jeg synes, at vi entreprenører fra Kemp & Lauritzen og Elindco kan være rigtig stolte af os selv. Vi har bygget et stort offentligt sundhedshus inden for den aftalte tid og inden for bygherres budget. Det er godt gået! Og det skyldes ikke mindst, at alle har villet lykkedes med projektet" fortæller Nicolaj Bjerg Pedersen, projektchef i Kemp & Lauritzen.

Kemp & Lauritzen har leveret den tekniske entreprise til projektet. 70  medarbejdere i Kemp & Lauritzen har løst opgaver på tværs af fagligheder inden for VVS, EL, Ventilation, Brandsikring, CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) og Ncore (tekniske kommunikationsløsninger inden for telefoni og netværk). 

 

Om Kemp & Lauritzen: Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Kemp & Lauritzen har knap 2500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år. Se mere om Kemp & Lauritzen her: https://www.kemp-lauritzen.dk/

 

Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57471719

Send til en kollega

0.047