23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal i levere scener til sommerens mange festivaler?

Det nye år er skudt godt i gang og planlægningen af sommerens festivaller er sat i værk.

Før vi får set os om, er det sommer i Danmark, hvilket er ligmed fest og farver og ikke mindst festivaller og musikarrengementer.

I de senere år er udbuddet af musikfestivaller vokset ganske betragteligt. Men det er der ikke noget at sige til, for når først solen står højt på himlen, så elsker vi danskere at høre god musik ude i det fri.

Et øget udbud er ligmed flere festivaller og dertil flere scener.
Hertil skal der bruges løsninger og materiale som kan danne rammerne for en festival, musikarrengement eller lignende.

Dertil kan Layher, som er verdens største stilladsproducent, leverer design og løsninger indenfor Event Systemer, Scener Tribuner og Podier til både små og meget store begivenheder. Layhers Sceneløsninger kan anvendes både ude- og indendørs og udbygges til at have overdækning. Som det fremgår af billederne, er mulighederne mange. Alle løsninger er herunder efter gældende regler og krav til offentligt brug.

Til en festival og et musikarrengement er der behov for fleksible, stærke og yderst sikre stilladsløsninger efter forskrifterne. Dertil løsninger der er elegante og skaber stabile scener samt er håndterbare i form af det modulære system, som er lettere og nemmere at montere og derudover økonomisk effektivt for leverandørerne.

Løsninger som disse skabes ved at kombinere Layhers gennemprøvede Allround Stillads materiale med komponenter fra Event-Systemet, dertil opnår du lethed, robusthed og fleksibilitet hvilket kendetegner Layher.

KONTAKT LAYHER HVIS VI SKAL DESIGNE JERES NÆSTE EVENT LØSNING.
Layher skaber mere værdi - Højere Effektivitet - Flere Muligheder:
Hos Layher bidrager vi altid gerne med idéer og forslag til dine konkrete projekter.
Vil du vide mere om hvordan vi kan tilføre værdi til dit næste projekt, så er du meget velkommen til at kontakte os - enten via mail: info@layher.dk eller på telefon: +45 6915 7400

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746

Kontaktperson

JL
Julie Larsen
Kontor assistent
julie.tirsgaard.larsen@layher.com

Send til en kollega

0.062