23948sdkhjf
Del siden
Annonce

(Gen)se webinar om LCA

Vil du vide mere om LCA og BIM-baserede LCA-beregninger? Så kan du se eller gense Graphisoft Center Danmarks LCA-webinar.

Ved årsskiftet blev LCA-beregninger obligatoriske for al nybyggeri med en grænse på 12 kg CO2-e per kvadratmeter om året for nybyggerier over 1.000 kvadratmeter.

Men hvad indebærer de nye LCA-krav? Hvilke faser skal medregnes, når du laver LCA-beregninger? Og hvordan laver du LCA-beregninger direkte i dit BIM-program uden at være ekspert i LCA?

Det er blot nogle af de ting, du bliver klogere på, hvis du ser eller genser GRAPHISOFT Center Danmarks Tips & Tricks webinar om LCA beregninger og DesignLCA.

Se webinar om LCA og DesignLCA
DesignLCA er en BIM-baseret LCA-beregner, der både beregner bygningens klimabelastning fra det indlejrede CO2-aftryk i bygningens materialer samt energiforbrugets CO2-udledning i driftsfasen. DesignLCA er er plugin til BIM-programmet Archicad og med DesignLCA får du overblik over dit projekts klimaaftryk. DesignLCA er udviklet af GRAPHISOFT Center Danmark i samarbejde med Lendager. DesignLCA er netop udgivet i version 2.0, der indeholder en række optimerede funktioner.   

Du kan se webinar om LCA-beregninger og DesignLCA på GRAPHISOFT Center Danmarks YouTube-kanal, du rammer her → 

LÆS OGSÅ DesignLCA er en BIM-baseret LCA-beregner

Download DesignLCA 2.0 helt gratis
DesignLCA 2.0 er en del af den danske lokalisering til Archicad 26, som kan du kan downloade helt gratis. DesignLCA der består af en template-fil til Archicad 26, et plugin til Archicad 26 for både Mac og Windows og en manual som PDF-fil.

Du kan downloade lokalisering inklusiv DesignLCA her  →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047