23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blå biodversitet

På Build for Biodiversity den 14. & 15. marts kan du som deltager vælge mellem fire forskellige fagspor - to hver dag - så du kan skræddersy din konference til at passe til dit arbejds- og interesseområde bedst muligt.

Build for Biodiversity første dag kan du vælge om du vil dykke ned i biodiversiteten under havets overflade eller om du vil kravle op i træerne og blive klogere på de særlige betingelser biodiversitet har i vores byer.

På spor 2, blå biodiversitet, kan du blive klogere på hvordan vi skaber samspil med samfundet ved at øge befolkningens kendskab til – og forståelse for – havet og livet heri.

I disse årtier sker der omfattende ændringer i, hvordan havnene ser ud og bruges. Det sker flere steder, hvor tidligere industri- og fiskerihavne omdannes til blandet by med boliger, erhverv og rekreative områder. Desværre kobles infrastruktur, byggerier og anlæg sjældent direkte til et sundere og forbedret havmiljø eller til et bedre samspil mellem områdernes beboere og brugere og livet i havet. Det handler om at give biodiversiteten i havet bedre forhold ved for eksempel at skabe stenrev og opbygge en bundvegetation.

På konferencen kan du på spor 2 høre 5 korte og spændende indlæg med fokus på blå biodiversitet. Derefter rundes spor 2 af med en paneldebat om hvordan vi byudvikler bæredygtigt i sammenspil med den blå biodiversitet.

Hør en spændende paneldebat med:

  • Rasmus Vincentz, direktør, Habitats
  • Jens Peder Jeppesen, akvariechef, Øresundsakvariet
  • Graves K. Simonsen, projektchef, Bygherreforeningen
  • Hanne Petersen, sustainability consultant, Aarhus Havn
  • Marcus Vesterager, medlem af Borgerrepræsentationen (S), Københavns Kommune

 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.048