23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød arkitekten bag Gillett Square i East London!

På konferencen Build for Health & Creativity den 18. & 19. april kan du blandt andet glæde dig til 3 spændende byudviklingsprojekter fra ind- og udland.

Det er på Build for Health & Creativity den 18. & 19. april du kan netværke og møde andre, der arbejder med begreber som ensomhed, ’active living’, ’community building’, ’placemaking’, mangfoldighed og repræsentation inden for byudviklingen.

Glæd dig til ekspertindlæg, spændende case-studies og præsentationer fra både ind- og udland fra nogle af de førende i branchen, så du kan få en masse inspiration og viden med hjem til gavn for dit eget arbejde med byudvikling. Du kan blandt andet opleve Russell Brown, der står bag det kreative, sprudlende og sociale samlingspunkt, Gillett Square i London.

Det er ikke placemaking: 25 år på Gillett Square, East London

I det østlige London har Russell Brown arbejdet på Gillett Square i mere end 25 år og reddet et forladt victoriansk område fra nedrivning, og i stedet skabt et kreativt arbejdsfællesskab og omdannet en underudnyttet parkeringsplads til en levende og kreativ bydel. Men dette var ikke 'placemaking'. Det handlede om at forstå, støtte og finansiere de aktiviteter, der allerede fandt sted i de omkringliggende gader.

Bliv inspireret af Russell Brown, der er founding Partner i Hawkins\Brown, når han taler om de erfaringer og nøglestrategier der er brugt på Gillett Square i det østlige London.

Musicon – en blandet by, testplatform for byudvikling og bæredygtighed

Musicons udvikling tager udgangspunkt i at skabe bylivet før vi bygger byen. Med nogle markante fyrtårne som driver for udviklingen og med fokus på at skabe en byudvikling i samskabelse med byens slutbrugere, er Musicon blevet en levende bydel med en god blanding af kultur, erhverv og boligbebyggelse. Det er også blevet en bydel med liv det meste af døgnet.

Bliv klogere på Musicon-bydelen når Andreas Høegh, projektchef & tidl. leder af Musicon sekretariatet, Roskilde Kommune deler ud af sine erfaringer.

JAJA: Aktivitet i byens mellemrum

JAJA arbejder målrettet med at skabe kvalitet i byens bagsider og oversete mellemrum. De står blandt andet bag Konditaget Lüders, som er et offentligt byrum med faciliteter til træning, ophold og leg. Et gennemgående element i deres projekter er den flydende overgang mellem ude og inde, landskab og arkitektur samt byrum, der fremmer uformel og formelle aktiviteter.

Hør et spændende indlæg af Jan Yoshiyuki Tanaka, co-founder & partner, JAJA Architects når han deler ud af, hvodan JAJA skaber aktivitet i byens mange mellemrum.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om konferencen og tilmeld dig her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.031