23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den Urbane naturs stedbundne betingelser

På Build for Biodiversity den 14. & 15. marts kan du som deltager vælge mellem fire forskellige fagspor - to hver dag - så du kan skræddersy din konference til at passe til dit arbejds- og interesseområde bedst muligt.

Build for Biodiversity første dag kan du vælge om du vil dykke ned i biodiversiteten under havets overflade eller om du vil kravle op i træerne og blive klogere på de særlige betingelser biodiversitet har i vores byer.

På spor 1, den urbane naturs stedbundne betingelser, får du viden om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du arbejder med bynatur, og hvordan du kan monitorere dine projekter. Naturen har på mange måder forskellige vilkår og betingelser afhængigt af sted, og det er en anderledes disciplin at skabe urban biodiversitet end når man kan arbejde på landlige arealer. 

Du kan blandt andet glæde dig til 3 spændende indlæg på spor 1 om biodiversitetens særlige betingelser.

Toke Thomas Høje, der er professor ved Institut for Ecoscience ved Aarhus Universitet sætter på spor 1 fokus på monitorering og hvordan billedbaseret insektovervågning kan være et enormt brugbart værktøj både til at monitorere effekten af ens biodiversitetstiltag, men også når det kommer til kortlægning af den biologiske mangfoldighed på potentielle udviklingsarealer.

Derudover kan du også høre et indlæg af Carsten Fjordback, udviklingschef for klimatilpasning og byudvikling i Cowi og få indsigt i flere cases og projekter om konkrete virkemidler, indsatser og resultater, hvor det er lykkes med at bidrage til en øget biodiversitet i bysamfund.

Hvordan sikrer vi en robust og fremtidssikret beplantning af byens træer? Det sidste indlæg på spor 1 er af Oliver Bühler, teaching associate professor ved Københavns Universitet, der sætter fokus på byens træer, og hvor udfordrede de er af vaskelige vækstvilkår, mangel på plads, byggeri og gravearbejde. Det giver Oliver dig indblik i på spor 1.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.063