23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fibo intercon A/S vinder Årets Digitale SMV:Omstilling

Fibo intercon vinder dette års pris, da en digital omstilling har nytænkt hele virksomheden. Digitaliseringen indebærer f.eks. lancering af et IoT-styret selvbetjeningsanlæg, udvikling af en CO2-beregner, og udvikling af nye digitale salgskanaler.

Med stor succes er Fibo InterconA/S gået fra at være en lavteknologisk virksomhed med mange manuelle arbejdsprocesser til i dag at være en virksomhed med en høj digitaliseringsgrad, et gennemdigitaliseret produktprogram og et avanceret, digitalt salgs-setup.

For eksempel har Fibo Intercon:

  • Udviklet en digital CO2-beregner, som hjælper kunderne til en grønnere profil i form af mindre betonspild og mindre transport. 
  • Lanceret Fibo Collect, der er et selvbetjeningsanlæg, som kan leveres med op til tre forskellige digitale betalingssystemer.
  • Kodet intelligens ind i deres maskiner, så kunden får en alarm via sin mobil eller pc, hvis betonblanderen ikke kører, som den skal.
  •  

Hvordan Fibo Intercon arbejder med digitalisering, kan du læse mere om her.

Fibo intercons digitale omstilling har bl.a. medført en mangedobling af omsætningen, reduktion af fejlproduktioner og spild samt et markant forbedret resultat.

Digitaliseringsminister, Marie Bjerre, siger:

”Der var mange inspirerende eksempler på digitale omstillinger blandt de indstillede til Årets Digitale SMV:Omstilling 2023. Men særligt fibo intercon udmærkede sig ved at have gennemgået en omfattende digital omstilling med meget flotte resultater til følge. Faktisk fortæller virksomheden, at den ikke havde været her i dag, hvis den ikke havde digitaliseret sig. Virksomhedens løsninger viser, hvordan digitalisering i erhvervslivet kan være et redskab til at løse nogle af samfundets vigtigste udfordringer ift. fx klima og international markedsadgang.”   

Formand for SMV:Boardet, Evita Rosdahl, siger:

”Fibo intercon A/S modtager prisen i år, fordi de i særlig grad skiller sig ud ved at arbejde med digital omstilling på tværs af både interne systemer, servicering af produkter og digitale løsninger til kunder, som endda gør det muligt som kunde at opnå en grønnere profil. Fibo intercon er et rigtigt godt eksempel på, at digital omstilling kan føre til både øget omsætning, eksport, bæredygtige løsninger og tilmed et nyt forretningskoncept - virksomheden er til stor inspiration for andre SMV’er.”

Fibo Intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35841571

Kontaktperson

LK
Lotte Kristensen
Marketing Coordinator
lk@fibointercon.com

Send til en kollega

0.063