23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark præsenterer snart nye elektriske minilæssere

Avant lancerer to nye elektriske minilæssere - Avant e5-13 og e5-27. Kapaciteten på de nye læssere når et helt nyt niveau, og de forventes leveringsklar senere i 2023.

Avant lancerer to nye elektriske minilæssere - Avant e5-13 og e5-27. Kapaciteten på de nye læssere når et helt nyt niveau, og de forventes leveringsklar senere i 2023.

Avant Tecnos nye datterselskab Avant Power er påbegyndt at producere egne batteripakker, til to nye fuldelektriske Avant minilæssere med navnene Avant e5-13 og Avant e15-27. De vil blive udstyret med de nye Avant OptiTemp-batterier (13kWh og 27kWh) med et unikt termisk styringssystem. Batterikapaciteten er i følge leverandøren dobbelt så stor som konkurrenternes, og et fuldt opladet batteri i en Avant e5-27 tillader en hel arbejdsdag på én opladning, selv under meget krævende forhold. Producenten lover fra 6-12 timers drift afhængigt af arbejdet. Som standard, er minilæsseren som noget nyt, udstyret med et type-2 ladekabel, som vi også kender fra elbilerne.

Hvad er OptiTemp?
Det innovative termiske styringssystem sikrer at temperaturen på batteriet er optimeret, og giver den samme kapacitet i varmt og koldt vejr. OptiTemp-batterierne fungerer godt selv under meget kolde forhold (-30°C), når de er blevet forvarmede. Når batteriet oplades, sørger temperaturstyringen automatisk for at batteriet er optimeret til at påbegynde det hårde arbejde under de gældende temperaturer.

Hurtigopladning
Batterierne kan enten oplades med den integrerede og inkluderede oplader, eller med en hurtiglader som tilkøb. Opladningerne er som følgende: 

  • Den indbyggede lader, lader det lille batteri på 5 timer, og det store batteri op på 10 timer.  
  • Hurtiglader (400v/16A), lader det lille batteri på 1 t & 30 min og det store på 2 t  45 min
  • Hurtiglader (400v/32A), er kun kompatibel med det store batteri, og oplader det på 1 t 30 min

Absolut sikkerhed
I følge leverandøren er de nye batterier de sikreste i verden. Der er ingen risiko for udbredelse (termisk løb fra en celle til en anden), eller flammelækager uden for batterienheden. Sikkerheden garanteres ved hjælp fra batteriets struktur og kølesystemet på batteriet.

4 hurtige om Avants nye minilæssere

  • Høj kapacitet op til 27 kWh
  • Udstyret med type-2 oplader
  • Optimeret til både koldt og varmt vejr
  • Helt op til 12 timers drift på én opladning

 

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047