23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Malermestres medlemsblad på gaden

Årets andet nummer af medlemsbladet Danske Malermestre er på gaden med historier om krisen, norsk koncern på opkøb i Danmark, de svære overenskomstforhandlinger og temaet om, hvor meget dit humør påvirker omgivelserne.

Årets andet nummer af medlemsbladet Danske Malermestre er på gaden med historier om krisen, der lurer i horisonte. Selvom sidste halvår 2022 gik bedre end frygtet, ser virksomhederne med bekymring på det kommende år. Kun hver tiende forventer fremgang i omsætningen, viser tal fra Danske Malermestre.

Den norske koncern, Håndverksgruppen, er gået på opkøb blandt danske malerfirmaer. Koncernen har indtil nu købt fire virksomheder, som er koncernens første investeringer i Danmark.

De svære forhandlinger om en ny overenskomst for 600.000 danskere på det private arbejdsmarked er gået i gang med DI og CO-Industri, skrives der også om i bladet.

Bladet  tema handler om, hvor meget dit humør påvirker omgivelserne. Især som leder. Når du kommer ind ad døren og ligner en tordensky, så får det dine medarbejdere til at føle, at det er dem, der har gjort noget forkert, fortæller en sociolog. Dit humør påvirker nemlig dine opgivelser.

Læs Danske Malermestre no. 02 her 

Forsidefoto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.064