23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chokeret over lukning af uddannelse på TEC

TEC i København har besluttet at nedlægge uddannelsen til skiltetekniker, så uddannelsen udelukkende kan tages i Jylland. Både formand for Skilt & Print Branchen og formand for Danske Malermestre er chokeret og kritisk over beslutningen.

Den står på flytning, skolehjem og helt nye, ukendte omgivelser, hvis man som ung københavner og sjællænder vil begynde på uddannelsen som skiltetekniker efter sommerferien. For erhvervsskolen TEC, Technical Education Copenhagen, har besluttet at nedlægge uddannelsen som skiltetekniker. Uddannelsen bliver fremover kun udbudt vest for Storebælt.

Og den beslutning chokerer Claus Tvangsø, som er formand for Skilt & Print Branchen, der er organisation for landets skiltevirksomheder.

- Jeg blev chokeret og meget, meget overrasket, da TEC i går meldte ud, at de lukkede uddannelsen som skiltetekniker. Beslutningen gør det meget vanskeligt for ikke at sige næsten umuligt for os som fag og branche at tiltrække nye, dygtige unge, når uddannelsen i fremtiden kun bliver udbudt i Jylland, siger Claus Tvangsø og fortsætter:

- Det er jo desværre en kendsgerning, at de unge i vid udstrækning søger ind på de uddannelser, de bliver præsenteret for i lokalområdet. Jeg mener faktisk, at hvis vi mener det alvorligt med vores uddannelsessystem, så burde det være et minimum, at en uddannelse bliver udbudt to steder i landet.

Læs hele artiklen her 



Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.08