23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem internetkobling til dørtelefoni- og adgangskontrolsystem

Undgå at bruge unødig tid på kompleks IT-opsætning ved konfigurering af en internetforbindelse til jeres online Scantron dørtelefon- og adgangskontrolsystem. Med Scantron SIM leveres en fuldt konfigureret løsning klar til ibrugtagning.

Gør installationen af et online dørtelefoni- og adgangskontrolsystem nemmere ved at benytte Scantrons nye data SIM-kort og 4G/LTE-router til en hurtig og pålidelig internetforbindelse. Med Scantron SIM fås en komplet løsning bestående af et data SIM-kort og en 4G/LTE-router. Den lille og kompakte router leveres klar til ibrugtagning med øjeblikkelig og fast offentlig IP-adresse, som påkræves af installationen.

Scantron SIM fungerer enten som en midlertidig løsning, hvor der f.eks. akut mangles internetforbindelse til installationen eller som en permanent løsning, hvor der f.eks. ønskes et separat netværk parallelt med det interne bolig/erhvervsnetværk. Vælg mellem Scantron SIM EXPRESS med 6 måneders internetadgang (engangsydelse) eller Scantron SIM med et årligt abonnement (36 måneders binding). Hertil tilkøbes Scantrons 4G/LTE-router som leveres altid fuldt konfigureret med DHCP server og firewall. Routeren tilfredsstiller behovene i IP-netværk med dørtelefoni og adgangskontrol, herunder de nødvendige port forwards, som er nødvendige mellem internettet og LAN netværket. Derved kræver det ingen IT-kendskab at idriftsætte en Scantron 4G/LTE-router.

Står I og mangler internetforbindelse til jeres dørtelefoni- og adgangskontrolsystem, så kontakt Scantron i dag eller læs mere om Scantron SIM.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374

Send til en kollega

0.047