23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsseminar for dig der har vejen som arbejdsplads

Arbejder du med anlægs- eller driftsopgaver på vejene, kan nu igen deltage i en faglig dag, med fokus på fastholdelse og udbygning af din faglige viden.

VEJ-EU slår igen i år dørene op for et sikkerhedsseminar, sådan at professionelle som beskæftiger sig med anlægs- eller driftsopgaver på vejene, kan få viden om nye regler, nyt materiel, ulykker og nye måder at gøre tingene på.

Kort og godt har vi planlagt en dag med det faglige i højsædet, hvor deltagerne kan genopfriske og udbygge den viden, som de har opnået på kurset "Vejen som arbejdsplads”.

Hvis man har et certifikat for bestået eksamen på Vejen som arbejdsplads, går der fem år, før man igen skal på skolebænken. Det kan i mange tilfælde være lang tid, hvor man ikke opdatere sin viden. 

Derfor tilrettelægger VEJ-EU en faglig dag, hvor der både er mulighed for at høre, hvad der rører sig hos dem, som arbejder med regelsættet, få inspiration til nye samarbejdsformer, høre fra materielleverandørerne og meget, meget  mere. 

Der er også fokus på den gode pause, hvor man kan få en faglig snak med kollegerne og ad den vej blive klogere på sin egen måde at arbejde på. 

Sikkerhedsseminar 2023 henvender sig til ingeniører, vejfolk med praktiske opgaver, teknikere, ansatte i politiet, ledningsejere, entreprenørformænd, vejformænd og andre, som har deres arbejde på vejen. 

 

Vi glæder os til at ses til Sikkerhedsseminar 2023 på Nyborg Strand den 22. marts!

Se programmet her:

https://www.konferenceforum.dk/velkommen-til-sikkerhedsseminar-2023/

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

EK
Eva Kartholm
Sekretariatschef
+45 31640052 eva@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.047