23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Medarbejderlegater i Kemp & Lauritzen

Syv dygtige medarbejdere i Kemp & Lauritzen har netop modtaget legater á 50.000 kroner fra Axel Muusfeldts Fond, som ejer Kemp & Lauritzen.

Kemp & Lauritzen har netop afholdt en ceremoni, hvor syv medarbejdere har fået overrakt legater á 50.000 kroner. Legaterne uddeles årligt af Axel Muusfeldts Fond, som ejer Kemp & Lauritzen, og de gives til medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats. Legatmodtagerne har udmærket sig med enten deres særlige engagement, unikke kunderelation, kollegiale indsats eller deres gode og innovative idéer.

Birgitte Holst fra Axel Muusfeldts Fond udtaler på vegne af fonden:

"Kemp & Lauritzen er båret af dygtige og engagerede medarbejdere. Der hersker en særlig kultur i virksomheden, hvor hver enkelt medarbejder sætter en ære i at gøre sig umage og gøre en forskel – for Kemp & Lauritzen og for hinanden. Dét fortjener anerkendelse. Og derfor er jeg enormt glad for, at vi for andet år i træk kan være med til at hædre syv medarbejdere, der har gjort en særlig forskel. Jeg vil samtidig gerne bruge anledningen til at takke alle medarbejdere i Kemp & Lauritzen for deres store indsats."

Kemp & Lauritzen ønsker stort tillykke til de dygtige legatmodtagere.

 

Om Axel Muusfeldts Fond: Kemp & Lauritzen er ejet af Axel Muusfeldts Fond, der investerer overskuddet fra forretningen i Kemp & Lauritzens medarbejdere og i det danske samfund. Axel Muusfeldts Fond blev stiftet i 1982, og fondens formål er at yde støtte til både nuværende og tidligere medarbejdere i Kemp & Lauritzen, samt at støtte relevante erhvervsmæssige, kulturelle og videnskabelige formål. Se mere om Fondens arbejde her: https://axelmuusfeldtsfond.dk/

Om Kemp & Lauritzen: Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Kemp & Lauritzen har knap 2500 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i knap 140 år. Se mere om Kemp & Lauritzen her: https://www.kemp-lauritzen.dk/

Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57471719

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078