23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelse - Greenpipe

Danmarks næststørste projekt inden for faldstammerenovering er afsluttet på Øresundskollegiet i København.

Beboerne i de 1025 lejligheder har fået renoveret mere end 5 km faldstammer ved hjælp af Greenpipe’s økonomiske og mere bæredygtige relining metode, der genbruger etageejendommens faldstammer.

ØNSKE OM BÆREDYGTIG RENOVERING FRA UNGE BEBOERE

Projektet har stået på i 18 måneder og har været præget af et forbilledligt samarbejde med bygherre, beboere og rådgiver.

Helt fra starten af projektet har kollegiets unge beboere haft ønske om, at renoveringen skulle ske med øje for den mest bæredygtige løsning i forhold til klima, økonomi samt det sociale liv og trivsel.

Med valget af relining metoden anslår Greenpipe’s salgschef, Faldstamme ekspert Søren Dallov Ibsen, at kollegiets genbrug af eksisterende faldstammer har sparet mere end 100 tons CO2. Han supplerer og siger:

”Det er skønt, at vi kan bidrage til den grønne omstilling med en langtidsholdbar renoveringsløsning som bæredygtigt alternativ til udskiftning af faldstammer. Samtidig er løsningen jo billigere og mindre indgribende i beboernes hverdag.”

BYGHERRE OG RÅDGIVER TILFREDSE MED DET GODE SAMARBEJDE

Det påvirker naturligvis beboernes hverdag i de lejligheder, hvor faldstammen er under renovering på kollegiet. I den periode er beboerne generet af, at de ikke kan bruge lejlighedens toilet og afløb.

Samarbejde, kommunikation, fremdrift og kvalitet i projektet har derfor været en vigtig parameter for bygherre.

I den sammenhæng har bygherre og rådgiver udtrykt stor tilfredshed med Greenpipe i byggeprocessens samarbejds- og evalueringsmålinger, som blev orkestreret af Stina Trojlsgaard fra konsulentfirmaet LivingLean.

Varslinger og kommunikation med kollegiets beboere har naturligvis været et vigtigt element for bygherre, FA09, på Øresundskollegiet. Daværende senior projektleder, Morten Hylleberg, evaluerer på afsluttende evalueringsmøde:

”Jeg har ikke hørt om nogle klager fra beboerne. Og jo mindre jeg hører, jo bedre.”

Tilsynet fra Holmsgaard a/s rådgivende ingeniører har gennemset flere timers video-dokumentation af det udførte relining arbejde og byggeleder, Thomas Andersen understreger på evalueringsmødet:

”Lige fra første opstartsmøde til endelig aflevering har der ikke været noget nævneværdigt at kommentere på hverken kvaliteten af arbejdet eller overholdelse af aftaler og tidsplan på faldstamme entreprisen”.

Greenpipe A/S
Ny Vestergårdsvej 17F
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32272207

Send til en kollega

0.047