23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny projekteringsleder hos BM Byggeindustri

Camilla Lydersen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som projekteringsleder på tegnestuen hos BM Byggeindustri. Her vil hun være omdrejningspunktet for koordinering af projektering på vores byggesager.

Camilla Lydersen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som projekteringsleder på tegnestuen hos BM Byggeindustri. Her vil hun være omdrejningspunktet for koordinering af projektering på vores byggesager.

Med 12 års erfaring fra modulbranchen, senest som tegnestuechef, er vi sikre på, at det er det helt rigtige match.

 

"Når man arbejder med træ som materiale giver modulbyggeri rigtig god mening"

Camilla er uddannet bygningskonstruktør og har for halvandet år siden også gennemført en master i bygningsfysik. Under begge sine uddannelser har hun haft et helt særligt fokus på træ som materiale.

 

"Jeg synes det er vigtigt, at vi gør noget for at passe på vores jord, og derfor har bæredygtighed altid interesseret mig."

 

Det er også en af grundene til, at hun foretrækker at arbejde med træ som materiale. Både fordi det er en fornybar ressource og fordi det er et naturligt materiale "man får lyst til at røre ved - både når man arbejder med det, og når man bor i det". 

Efter at have arbejdet med træ i mere end et årti kender Camilla efterhånden ret godt dets muligheder og begrænsninger, og mener at:

 

"Når man arbejder med træ som materiale giver modulbyggeri rigtig god mening, da man bygger indenfor i tørre, kontrollerede rammer."

 

Det mener vi selvfølgelig også. Derfor er vi er meget glade for at have fået en ny, dygtig medarbejder både med masser af erfaring indenfor faget, men også med en stor passion for, hvordan vi kan tage nogle mere ansvarlige valg i byggeriet. 

 

Nærhed til naturen

Privat bor Camilla i Sebbersund, lige udenfor Nibe, med sin mand og deres tre sammenbragte teenagebørn på hhv. 14, 15 og 17 år.

Selvom hun arbejder i byggebranchen til daglig, afskrækker det hende ikke fra også at sætte gang i byggeprojekter i fritiden. Derfor har Camilla og hendes mand lige nu gang i et større renoveringsprojekt i deres hus fra 1929.

Træ er ikke det eneste i naturen, som Camilla er særligt glad for. Sammen med sin mand tager hun meget gerne på ture på fjorden i deres fællesbåd. Derudover vinterbader hun også i sin lokale vinterbaderklub i Nibe. Hun har altid boet tæt på vandet og har et helt særligt krav for sit hjem:

 

"Det skal ikke ligge længere væk, end man kan gå til vandet."

 

En flad struktur og gode anbefalinger

Gennem sit netværk kendte Camilla godt til BM Byggeindustri som arbejdsplads inden sin ansættelse. Det gode arbejdsmiljø samt den flade organisationsstruktur var noget af det der især gav hende lyst til at søge stillingen. Med et ønske om nye udfordringer og et nyt ansvarsområde var der heldigvis et godt match mellem Camillas kompetencer og den nyoprettede stilling som projekteringsleder.

 

Vi håber selvfølgelig, at vi kan leve op til Camillas forventninger, og ser frem til at lære hende endnu bedre at kende.

BM Byggeindustri A/S
Lupinvej 18
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39122014

Kontaktperson

RN
Rikke Nielsen
Digital Designer
+45 81770954 rni@bmbyggeindustri.dk

Send til en kollega

0.11