23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Daylife samler outdoorfitness, tørrestativ og leg i ét

Med vores nye Daylife-serie bliver haven og gårdhaven til et dynamisk rum, der samler brugerne på tværs af alder under dagligdagens aktiviteter: vasketøj, leg, træning og hygge.

En helt ny serie af multifunktionelle uderum inspireret af den klassiske pergola har set dagens lys. 

Vi kalder den Daylife, fordi den er skabt som en hyldest til dagligdagen og med et ønske om at gentænke havens mange anvendelsesmuligheder.

På ganske få kvadratmeter er det nu muligt at skabe et socialt og dynamisk rum, der bringer brugerne tættere sammen undervejs i hverdagens mange gøremål.  Her forenes vasketøj, leg, træning og hygge for alle aldersgrupper; unge, gamle, voksne og børn.

En iøjnefaldende og praktisk løsning, der egner sig godt til for eksempel gårdhaven ved lejlighedskomplekset, fællesarealet ved grundejerforeningen eller i den private have.

Cubic-beslagene gør det nemt at montere og udbygge 
Daylife er bygget op med de smarte Cubic-beslag, som har været et populært valg i mere end et årti. Beslagene stabiliserer konstruktionen og beskytter træet, men de gør det også let at bygge til og forandre. Alt  efter, hvor brugerne er i livet.

 "Vores Daylife-serie omfavner familien gennem flere generationer. I mine øjne bør fornyelse til uderummet nemlig altid være en investering, der hverken går af mode eller bliver overflødig. Vi skal, med ganske få ændringer, have muligheden for at udbyge og forandre i takt med livets gang," siger Hanne Larsen, der er salgschef hos PLUS A/S.


Daylife rummer:

  • Fitnessstativ/outdoor fitness
  • Tørrestativ
  • Legestativ og gynge
  • Spiseplads med bord
  • Pergola og et grønt udeområde
  • Espalier.
     

Se flere nyheder til have og uderum i det nye katalog Frirum for livet 2023.

Har du spørgsmål til vores produkter, så ring til os på tlf: +45 79963 333. Vi er klar til at hjælpe dig.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.078