23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Thumbs up til Henning Mortensen a/s

Lige omkring ét halvt år har Rasmus Jensen været ansat som VVS-projektleder hos Henning Mortensensen a/s. Han har fået indfriet forventningerne til jobbet og giver sin nye arbejdsplads ’thumbs up’.

Siden 1. august 2022 har Rasmus Jensen på arbejdsdage taget turen mellem hjemmet i Viborg til Silkeborg. Her har han nemlig fået nyt job som projektleder i VVS-afdelingen hos teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s.

Let beslutning om jobskifte
Med udsigten til udfordrende arbejdsopgaver og mulighed for at genoptage samarbejdet med tidligere kollegaer skulle der ikke mange overvejelser til for at skifte det tidligere job ud med rollen som VVS-projektleder hos Henning Mortensen a/s.

I dag glæder Rasmus Jensen sig over, at han i ét og samme job beskæftiger sig med interessante VVS- og teknikentrepriser samtidig med, at han er havnet i en virksomhed, hvor der er direkte adgang til ledelsen, korte beslutningsveje og et velfungerende internt samarbejde på tværs af fag og afdelinger.

Opstart i fornuftigt tempo
»Jeg synes, at jeg har fået en fin velkomst hos Henning Mortensen a/s«, siger Rasmus Jensen. Han fortsætter:

»Opstarten var stille og rolig med projektlederansvar for et par mindre projekter. Nu har jeg styr på de interne processer, og så er der kommet lidt mere tryk på. Senest er jeg blevet koblet på opførelsen af et 19.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri centralt placeret i Aarhus C, hvor Henning Mortensen a/s står for både EL, CTS og VVS«.

Ikke bare et nummer i rækken
»Som teknikentreprenør er Henning Mortensen a/s jo ikke den største virksomhed, men alligevel er vi en del af rigtig mange teknisk spændende projekter – særligt i det Midt- og Østjyske. Kulturen her er rigtig god, fordi man bliver hørt. Og alle hjælper alle«, fortæller Rasmus Jensen. Han sætter særligt pris på de mange fagligt dygtige kollegaer, som altid er klar med sparring og input til nye løsninger.

»Man er bestemt ikke bare et nummer i rækken hos Henning Mortensen a/s. Det er fedt at opleve«, slutter Rasmus Jensen.

Senest kommer Rasmus Jensen fra en stilling som VVS-projektleder hos Bravida, hvor han for eksempel har været tilknyttet hospitalsbyggerier og opførelse af nye studieboliger. Tidligere har han blandt andet været ansat hos Brøndum, hvor han har arbejdet på projekter i udlandet og i Grønland.

Gør som Rasmus – bliv VVS-projektleder hos Henning Mortensen a/s
Netop nu søger Henning Mortensen a/s en erfaren VVS-projektleder, som kan sikre fremdrift på projekter i alle størrelser.

>> Læs hele stillingsopslaget og søg jobbet her

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.141