23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressemeddelelse - Maycon

Gravemaskinerne er nu kørt i stilling ved Stop 37 Rønnede – Det nye forretningscenter ved Sydmotorvejen

Maycon er i gang med at realisere planerne om at gøre Stop37-området til et attraktivt sted for alle der har brug for en pause på vejen. Turisthotel, Kabinehotel, fastfood-restauranter, supermarked, el-ladestandere, vaskehaller, arbejdsstationer og meget mere vil tilføre nyt vækstpotentiale for hele området. 

 De sidste aftaler med Faxe Kommune er under endelig behandling med hensyn til den overordnede byggemodning af Stop 37, som er området lige ved til- og frakørslen ved motorvejen til Rønnede/Næstved. Realiseringen og virkeliggørelse af projektet er derfor gået i gang, fortæller Anders Mayland, direktør hos Maycon A/S, som står bag hele projektet.

Anders Mayland oplyser i øvrigt, at han er meget tilfreds med, at aftaler og forhandlinger er ved at falde på plads i et godt og inspirerende samarbejde, som vil skabe de bedst mulige forhold for udvikling og vækst i hele området.

I løbet af byggefasen vil Borupvej blive berørt, idet den skal udbygges og nyanlægges ud for Stop 37, så til- og frakørselsforhold optimeres.

Bilisternes naturlige mødested

Området på i alt 33.000 m2 udvikles til at blive et eftertragtet pitstop for alle, der trænger til en pause på farten, fortæller Anders Mayland og fortsætter: Det bebyggede areal på 6.000 m2 kommer i serviceområdet til at indeholde to fastfood restauranter, et supermarked og take-away. Der indrettes desuden arbejdsstationer/kontorer, hvor man f.eks. kan klare online-arbejdet evt. i forbindelse med at el-bilen får tilført ny energi.

På 1. sal indrettes kabinehotel med værelser, der giver mulighed for billig overnatning i 4-personers værelser. I forlængelse af almindelig tankstation med benzin og diesel og evt. brint opføres en 1.000 m2 stor ladestationspark, som bliver en af Danmarks største af slagsen. Derudover etableres dobbelt vaskehal og bil-pusleplads.

Overnatningsmuligheder til områdets mange gæster

I separat bygning indrettes familie-turisthotel i op til 3 etager. Hotellet opføres i 2 etaper. Anders Mayland oplyser, at netop hotelfaciliteter har været efterspurgt i området til overnatning for f.eks. Rønnede Golfklubs gæster og mange af de 750.000 turister, der på årsbasis besøger områdets attraktioner Skovtårnet, Camp Adventure, BonBon-Land, Holmegaard Værk, Gisselfeld, Rønnede Kro, Eventyrruten fra Karrebæksminde, Gavnø Slot til Faxe Ladeplads.  

Så Stop 37 bliver dermed også et attraktivt sted for dem, der ønsker en eller flere overnatninger til budgetvenlige priser.   

 Alt skal klappe og klares

Fra Maycons side har man sat ekstra ressourcer ind for at kunne servicere alle involverede parter i højeste gear, siger teknisk direktør Jackie T. Hansen, som får det overordnede ansvar for projektets gennemførelse i tæt samarbejde med Anders Mayland.

Følg udviklingen på www.stop37ronnede.dk.

 

Maycon A/S
Gedebjergvej 5
4700 Næstved
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34075980

Send til en kollega

0.047