23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få inspiration fra prisvindende landskabsarkitekt

På Build for Biodiversity kan du få inspiration fra udlandet af prisvindende landskabsarkitekt, der blandt andet står bag landskabet ved House of FIFA.

Den 14. & 15. marts kan du være med på Build for Biodiversity, hvor landskabsarkitekt og founding director af Vogt Landschaftsarchitekten, Günther Vogt, gæster konferencen med et spændende indlæg. Han står blandt andet bag landskabsprojekter som Allianz Arena i München, House of FIFA i Zurich og mange flere inspirerende urbane landskabsprojekter.

Günther Vogt er landskabsarkitekt og grundlagde i oktober 2000 Vogt Landschaftsarchitekten, der siden er vokset sig til at være en af de mere toneangivende tegnestuer i Europa, med kontorer i Zürich, Berlin, London og Paris. I 2012 blev Günther Vogt tildelt Prix Meret Oppenheim af Forbundskulturkontoret.

Fokus på udviklingen af urbane landskaber

På konferencen holder Günther Vogt et spændende indlæg om sundhed og landskaber. Han kommer blandt andet ind på udviklingen, hvor man tidligere prøvede at adskille ”usunde områder” fra samfundet til at bruge grønne områder aktivt til at integrere sygehusene i en social og urban kontekst.

Ifølge Günther kræver det et tiltag på tværs af fagligheder at skabe offentlige og urbane rum til alle. Det er udfordringen og opgaven for alle aktører, der beskæftiger sig med byudvikling.

I løbet af de sidste ti år har Günther Vogt designet en bred vifte af offentlige og private udendørsrum i både Schweiz og resten af Europa. Det omfatter blandt andet landskaberne ved Allianz Arena i München, Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance og Tate Modern i London, FIFAs hovedkvarter og Masoala Rain Forest Hall i Zürich.

Læs mere og tilmeld dig konferencen

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.047