23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM og visualiseringer

Flotte visualiseringer er blot en af fordelene når arkitekter, indretningsarkitekter og designere benytter 3D og BIM-programmer til at løse deres opgaver.

BIM giver arkitekter, designere og indretningsarkitekter masser af muligheder for at optimere deres arbejdsprocesser og skabe bedre projekter.

En af de mange fordele er en række forskellige visualiseringsmuligheder, der kan laves direkte i Archicad. For at vise dig visualiseringsmulighederne på en simpel måde, har vi modelleret et lille hjørne af et hotelværelse med et par lamper, nogle hårde og lidt bløde møbler.

Visualiseringer opdateres automatisk
De indbyggede visualiseringsmuligheder gør det muligt at placere illustrationer som del af tegningsmaterialet, som automatisk bliver opdateret – eller genrenderet – hver gang 3D-modellen ændres. Benytter du eksterne visualiserings-programmer, skal du manuelt synkronisere 3D-modellen, gemme visualiseringen og placere den på dine tegninger, hver gang illustrationerne skal opdateres.

LÆS OGSÅ: 8 tips til bedre LCA-beregninger

Archicad og retail er et oplagt match
Archicad er det oplagte valg til arkitekter, designere og indretningsarkitekter, som f.eks. arbejder med retail-opgaver, space planning eller helt traditionelle indretningsprojekter. Det er et hurtigt program at modellere i, og man sparer uendelig meget tid, alene ved at 2D-tegninger og 3D-modellen altid er synkroniserede.  

LÆS OGSÅ: DesignLCA er frigivet som plugin

Se de forskellige visualiseringsmuligheder
Du kan se, hvordan visualiseringerne tager sig ud i henholdsvis Maxons Cinema 4D, Redshift og Sketch Render, der alle er integrerede i Archicad i vores blogindlæg, 'BIM & Visualisering', du rammer her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047