23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktchef til digitale værktøjer - LCAcollect

Brænder du for nye, digitale løsninger, der øger bæredygtigheden i byggeriet og har du en produktchef i maven, så har vi måske den helt rigtige stilling til dig.

Et nyt fælles digitalt værktøj, kaldet LCAcollect, er på trapperne. Det er udviklet som en del af et større branchesamarbejde med bl.a, Green Building Council Danmark, COWI/Arkitema og Molio. Værktøjet skal hjælpe byggeriet med at leve op til nye krav til bæredygtigt byggeri.

Vi søger en produktchef for LCAcollect, der kan tage ansvaret for at drive og videreudvikle værktøjet i samspil med eksterne samarbejdspartnere, branchefora og en række øvrige medarbejdere i Molio.

Du vil referere til udviklingschefen i Molio, Bjarke Fjeldsted, og i dit daglige arbejde, vil du indgå i et tværgående team i Molios afdeling for Digitale værktøjer.

Om jobbet
Som produktchef er dit primære ansvar at sikre den løbende drift af LCAcollect samt sikre, at værktøjet udvikler sig og imødekommer branchens behov. Som noget nyt for Molio, bliver der med LCAcollect etableret en udviklingsmodel, inspireret af open source, hvor branchens virksomheder kan bidrage i selve softwareudviklingen.

Rollen som produktchef bliver central i udviklingsmodellen, men du kommer til at arbejde tæt sammen med andre faglige kolleger inden for blandt andet IT-udvikling og bæredygtighed og med kompetente medarbejdere i de organisationer Molio samarbejder med omkring LCAcollect.

Udover produktchefrollen for LCAcollect, vil stillingen også omfatte projektledelse af udviklingsprojekter, hvis resultater har potentiale til at blive implementeret i et af vores eksisterende, digitale værktøjer eller til at blive et selvstændigt, nyt, digitalt værktøj. Dette vil foregå i samarbejde med ConTech Lab, som er en del af Molio og som er branchens fælles udviklingsplatform for nye digitale løsninger.

Du får således en bred kontaktflade både udadtil og indadtil, hvor du får mulighed for at trække på Molios interne kompetencer inden for bl.a. byggefaglighed, bæredygtighed, IT, kommunikation, markedsføring, salg og kurser.

Dine konkrete arbejdsopgaver, bliver at:

  • udvikle LCAcollect – i samarbejde med branchen og Molios eksterne udviklere
  • sikre den løbende vedligeholdelse af LCAcollect
  • projektlede på output fra Contech Lab eller andre potentielle værktøjer til Molio
  • sikre LCAcollects kobling til Molios øvrige produkter og forretningsområder
  • sikre involvering og selv deltage aktivt i netværk, udvalg og brugergrupper
  • formidle om LCAcollects udvikling og værdiskabelse på både interne og eksterne kommunikationsplatforme

Stillingen kræver kompetencer og erfaring med ledelse af udviklingsprojekter og gerne softwareprodukter. Og det er bestemt at foretrække, at du også har beskæftiget dig med byggeri eller byggebranchen i enten tidligere jobfunktion eller i uddannelse.

Lyder det som noget for dig, kan du læse mere om stillingen her.

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047