23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang Torben og Marc Hasselstrøm, far og søn, Hasselstrøm Malerservice ApS i Jægerspris.

Hvad er det for en type virksomhed I driver?
Jeg har været selvstændig siden august 2013, hvor jeg begyndte for mig selv på bagkant af finanskrisen. Jeg har været ansat hos flere mestre, men tænkte på det tidspunkt, at hvis jeg skulle prøve at være selvstændig, så var det ved at være tid. Jeg har været maler, siden jeg var 17 år, og nu ville jeg godt prøve at være den, der bestemmer. For godt fire år siden kom min søn, Marc, med i firmaet, som vi først lavede om til et IVS og senere til et ApS. Vi er kun os to, og vi skal ikke være flere. Det passer os fint at gå og hygge os i vores lille to-mandsvirksomhed. Samtidig begynder det også at blive besværligt, hvis du skal have ansatte – det er meget nemmere, når vi bare er os to.

Hvem er jeres primære kunder?
Vi arbejder alene for hr. og fru Jensen. Vi har ikke nogen erhvervskunder, men det kunne egentlig være ok. Men vi vil ikke have med flyttelejligheder at gøre. Det hænger sammen med, at det er bundne opgaver, som kommer ind og skal være fær­dige til et bestemt tidspunkt. Det tager lidt af den frihed, vi så godt kan lide. Samtidig har vi nogle gode kollegaer, som vi kan ringe til, hvis vi har et par ledige dage, eller hvis vi pludselig står og mangler en mand. Så kan vi låne her.

Hvorfor har I meldt jer ind i Danske Malermestre?
Jamen vi handler jo hos den lokale Flügger-forhandler, og der har vi talt med de andre malermestre, der kommer der. De spurgte, hvorfor vi ikke meldte os ind og inviterede os også med på Nyborg Stævnet i juni. Jamen, det var bare skidesjovt, så der gik ikke lang tid, før vi havde meldt os ind. Samtidig er vi jo så blevet omfattet af garantiordningen. Det er selvfølgelig til kundernes fordel, men også til vores, hvis vi skulle være uheldige at få en sag, at der så kommer nogen med forstand på det ud og vurderer vores arbejde.

Hvad er jeres forventninger til jeres medlemskab?
Vi skal på kursus for nye medlemmer, og skal også på flere. Og så er der fællesskabet og det, at du kan hjælpe hinanden og ringe til andre, hvis du har spørgsmål eller står med en stor opgave og har brug for et par hænder.

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047