23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få 20% rabat på din første Archicad

Resten af året sparer medlemmer af Akademisk Arkitektforening kr. 10.000 på deres første Archicad-licens.

Er du arkitekt, bygningskonstruktør, landskabsarkitekt eller designer? Og savner du et intuitivt BIM-program, der giver dig mulighed for at skitsere, visualisere og projektere på en intuitiv måde? Så er Archicad muligvis det rette BIM-program for dig!    

Når BIM skal være intuitivt
Archicad er et af nordens mest benyttede BIM-programmer, og understøtter alle byggeriets faser i ét program. Archicad er et robust og intuitivt BIM-program, der håndterer alle byggeriets faser og gør det nemt at indfri dine visioner, imødekomme din bygherres forventninger, ligesom samarbejdet på tværs af fagdiscipliner og dine samarbejdspartneres BIM-programmer er sikret.

Med DesignLCA plugin får du et gratis BIM-baseret LCA-værktøj, der allerede i de tidlige faser giver dig i overblik over om dit projekt lever op til bygningsreglementets LCA-krav, der træder i kraft ved årsskiftet.

LÆS OGSÅ LCA-overblik fremmer den grønnne omstilling

Spar over 20% på din første Archicad-licens
I samarbejde med Akademisk Arkitektforening tilbyder GRAPHISOFT Center Danmark lidt over 20% rabat på din første Archicad-licens. Tilbuddet gælder frem til årsskiftet for medlemmer af Akademisk Arkitektforening. Inden nytår kan du købe din første Archicad-licens for kr. 39.900 eks. moms. Normalprisen for en licens er kr. 49.900 eks. moms, inklusiv 1 års serviceaftale. Du sparer således 10.000 kroner, hvilket svarer til over 20% rabat.

Tilbuddet gælder, hvis du er medlem af Arkitektforeningen og køber din første Archicad-licens. Licensen er personlig, men regningen kan efter ønske faktureres til din arbejdsgiver eller din egen virksomhed, hvis du er selvstændig. Du vil i fremtiden kunne overdrage licensen til en ny ejer mod betaling.

Læs betingelser og få din rabat på Archicad her →  

Illustration: BIM-model af Lendager-projekt.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063