23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre styring giver ro i maven

Det har gjort en forskel for malermester Jens Egelind, at sønnen Emil med en HD-eksamen i bagagen er kommet med i virksomheden. Der er 100 procent styr på kontoret og Jens Egelind har fået mange timer forærende, som han kan bruge på kunderne.

Der går ikke en dag uden ildevarslen­de avisoverskrifter… Energipriser i him­melflugt, atomtrusler fra Rusland, infla­tionen løber løbsk… Fortsæt selv. Byggeriet er også udsat, byggebranchen, der har haft rygende travlt siden Corona-pandemien, fornemmer også gassen sive fra ballonen. Allerede nu har HusCompagniet varslet massefyringer og lukning af afdelinger. Der er ikke noget at sige til, hvis en vis bekymring begynder at sprede sig, for hvad med kunderne, hvad med virksomheden, hvis det fortsætter?

De bekymringer gør malermester Jens Egelind's sig ikke i nævneværdig grad. Ege­lind's Malerfirma A/S maler årligt lidt over 100 parcelhuse og omkring 250 rækkehuse og hertil kommer såvel privat-som offentlige og erhvervskunder. Malermesteren er opmærksom på fremtiden, men føler, at de tiltag, der er gjort i virksomheden til blandt andet at effektivisere firmaets administra­tion, nok skal bevise deres værd.

- Altså, selvfølgelig kan vi også mærke, at priserne stiger og alting bliver dyrere. Men vi har endnu til gode at opleve, at kunderne springer fra, eller at vi helt mis­ter dem.

- Men det er klart, at typehusfirmaerne har mistet opgaver, måske op til en to tredjedele af, hvad de havde budgetteret med. Og det kommer da også til at mærkes på vores omsætning, at de ikke byg­ger i samme tempo som tidligere, forklarer malermester Jens Egelind, der har mellem 35 og 40 ansatte malersvende gående fra Randers i nord og til grænsen og fra kyst til kyst. Som han siger: ”vi maler, hvor vores kunder vil have, vi skal male”.

Læs artiklen ’Bedre styring giver ro i maven’ 

Billedtekst: Malermester Jens Egelind, Rask Mølle, kan godt mærke, at priserne stiger og alting bliver dyrere. Men ansættelsen af sønnen Emil, der har bragt en HD eksamen til virksomheden, har betydet væsentlig bedre drift og administration. Foto Brian Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.038