23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCN Bolig skal opføre 171 boliger for AKF

Byggeriet som AKT har tegnet totalentreprisekontrakt på, er på et større trecifret millionbeløb.

Byggeri på 15.870 kvm skal være klar til indflytning i 2025, projekteringen hos JCN Bolig er allerede startet. Grønnebro er den størst enkelt-stående ordre i JCN Bolig’s historie.

 Efter lang tids forarbejde ser det nu ud til at bære frugt for AKF Holding, der efter endt lokalplanproces har tegnet totalentreprisekontrakten med JCN Bolig på 171 boliger på hjørnet af Hvidovrevej og Kløverprisvej i Hvidovre.

 Der bliver tale om fire etagebebyggelser, otte rækkehus og et højhus. Lejlighederne i etagebebyggelserne vil være på 66-116 kvm, mens rækkehusene har en størrelse på 118-126 kvm.

 “Det er et spændende byggeri med en flot løsning – og med en bygherre, der er kendt for at lægge vægt på ordentlighed og kvalitet. Derfor er vi særdeles glade for at skulle løse denne opgave,” udtaler Flemming Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig.

 AKF ønsker at tilføre boligerne værdig og derfor er der stort fokus på både sociale, miljømæssige og økonomisk bæredygtige løsninger, der gør, at de kan certificeres til DGNB Guld.

”Projektet har været længe undervejs, og vi har haft et konstruktivt og godt samarbejde med Hvidovre Kommune hele vejen. Ingen tvivl om, at Grønnebro har fundet sin helt rette udformning og tilpasser sig sine omgivelser på optimal vis. Dette kan kun blive et attraktivt boligområde og tilføre lokalområdet mere værdi,” udtaler Ino Dimsits, adm. direktør i AKF.

 De første boliger i Grønnebro skal stå klar i begyndelsen af 2025, og beboerne vil få indkøbsmuligheder inden for 100 meter, mens både skole, daginstitutioner og grønne områder omkring Damhussøen og Rebæk Søpark ligger inden for en kilometer.

 Projektets øvrige rådgivere tæller bl.a. Viborg Ingeniørerne, landskabsarkitekterne Bogl og projektet er tegnet af Mangor & Nagel.

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031