Lær at bage unikke surdejsbrød – fra fagfolk til fagfolk
I samarbejde med Valsemøllen afholder Dagrofa Foodservice bageworkshops, der er målrettet professionelle køkkener, som gerne vil have bedre bagværk. Antallet af pladser er begrænset.
I samarbejde med vores gode leverandør Valsemøllen A/S afholder vi i øjeblikket bageworkshops med fokus på surdej – og billetterne til de to første workshops blev lynhurtigt udsolgt!
Derfor åbner vi nu for tilmelding til to nye bageworkshops den 17. og den 31. januar hos Valsemøllen i Køge.
Vores bageworkshops er målrettet professionelle køkkener, der gerne vil have bedre bagværk, øget viden om surdej, mere økologi og en bedre økonomi ind i køkkenet.
De 2 workshops henvender sig til alle der gerne vil lære at bage bedre surdejsbrød uanset fagligt niveau.
På workshoppen lærer du:
- Hvad er en surdej – og hvorfor bage med surdej?
- Køretid & dej-temperatur
- Betydningen af hævetid (koldhævning kontra raskeskab)
- Afbagning – og tips til flotte brød uden avanceret bageriovn
Læs mere om programmet og tilmeld dig via dette link – bemærk der er et begrænset antal pladser.