23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Riwal vinder bæredygtighedspris ved IAPA SUMMIT 2022

Med strategien “Lifting Sustainability” Riwal, specialist af udlejning af lifte og teleskoplæssere, er blevet udnævnt som vinder af ”Sustainability” prisen ved ”International Awards for Powered Access summit”.

Ved at have vundet denne pris har dommerne anerkendt effekten af Riwals “Lifting Sustainability” strategi for vores klima og samfund. Mere end 450 mennesker fra branchen var samlet på Millennium Gloucester Hotel i Kensington, UK ved afholdelsen af dette års IAPA, hvilket hylder ”best practices” i liftbranchen på tværs af 13 kategorier. Prisen er et bevis på at Riwal er førende inden for bæredygtig i den internationale liftudlejningsbranche. At bidrage til en renere og mere bæredygtig branche er blevet en del af Riwals DNA. Vores kunder finder det også mere vigtigt at drive forretning med bæredygtige partnere. Dette muliggør en grønne supply chain! 

Pedro Torres, CEO hos Riwal, siger: “I år var der en pris vi virkelig gerne ville vinde og det var “Sustainability” prisen. Jeg er derfor ekstremt stolt over Riwal som helhed og alle de bæredygtigheds initiativer som vi har realiseret I gruppen. Dette er ikke kun godt for os og vores kunder, men for alle. Det indikerer at forretning og bæredygtighed kan gå hånd i hånd, og gøre verden til et bedre sted.” 

”Vi er stolte over at blive anerkendt på dette niveau af de “International Awards for Powered Access”. Det motiverer os til at fortsætte!.” 

I de senere år har Riwal fokuseret på at udvikle strategien ”Lifting Sustainability”, hvilket inkluderer:

  • Overensstemmelse af vores ambitioner og bæredygtighedsmål med FN’s bæredygtighedsmål og skabelsen af en 2030 bæredygtighedsplan.
  •  De unikke elektriske løsninger på tværs af elektriske maskinkategorier.
  • Tilbyde alternativ til diesel, såsom GTL brændstof eller biobrændsel, hvilket udleder mindre emissioner.
  • Vores prisvindende digitale løsninger såsom MitRiwal kundeportal og app, BIM og Augmented Reality (AR) og VR sikkerhedstræning simulator.
  • Investeringer i løsninger i vaskehaller som kan genbruge vandet på et udvalg af depoter.
  • Lancering af “Sustainability Week” med en række af aktiviteter.
  • Lancering af “Vitality Program”, hvilket er baseret på fire grundsøjler; Energi, Træning, Miljø og "empowerment".
  • Opførelsen af et nyt depot i England med en række af energi og ressource besparende features.

Om Riwal

Riwal Holding Group, grundlagt i 1968 med hovedkontor i Holland, er en international udlejning- og salgsspecialist af lifte og teleskoplæssere. Riwal har mere end 2500 ansatte, har 75 depoter i 16 lande, opererer med en liftflåde på mere end 20.000 enheder og driver forretning i over 70 lande. Riwals mission er: Via engagerede medarbejde at levere den bedste kundeoplevelse. 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Send til en kollega

0.046