23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillykke med valget: Nu begynder det hårde arbejde

Vi håber, at i vil gøre brug af det mandat i har fået og arbejde for, at gennemføre de nødvendige reformer. Her henviser vi særligt til de grønne ambitioner, behovet for mere kvalificeret arbejdskraft samt bedre erhvervsskoler med højere elevoptag.

I Danske Byggecentre vil vi gerne ønske alle de folkevalgte politikere tillykke med valget. Vi håber, at i vil gøre brug af det mandat i har fået af befolkningen og arbejde for, at gennemføre de nødvendige reformer. Her henviser vi særligt til de grønne ambitioner, behovet for mere arbejdskraft samt bedre erhvervsskoler med højere elevoptag.

De grønne ambitioner fyldte meget i valgkampen og jeg forventer, at de vil fylde meget for den kommende regering. I byggebranchen er vi godt i gang med den grønne omstilling, men vi har fortsat behov for ambitiøs politisk ledelse. Det håber jeg, at vi vil se fra en kommende regering” udtaler adm. Direktør Palle Thomsen.

Vi står med det problem i dansk erhvervsliv, at der mangler kvalificeret arbejdskraft. Alene i byggeriet angiver 33% af virksomhederne, i oktober, ifølge Danmarks Statistik, at de ser mangel på kvalificeret arbejdskraft som en produktionsbegrænsning.

Dansk erhvervsliv skriger på arbejdskraft og har gjort det længe. Derfor mener jeg, at det er en bunden opgave for en ny regering at sikre tilstrækkelig med kvalificeret arbejdskraft til dansk erhvervsliv. Får vi ikke løst manglen på arbejdskraft risikere vi ikke kun, at tabe omsætning, men også at forsinke den grønne omstilling”. Siger Palle Thomsen.

Skal vi løse manglen på arbejdskraft kommer vi ikke udenom en styrkelse af erhvervsuddannelserne.

Den nye regering bliver nødt til, at styrke erhvervsuddannelserne. Vi mangler faglært arbejdskraft og en af løsningerne er, at styrke erhvervsuddannelserne og ændre den herskende fortælling om det, at gå på erhvervsskole" afslutter Palle Thomsen

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714

Send til en kollega

0.047